Fotbal intern

Alexandru Mitriță, cheia către liniștea financiară a Craiovei: „Patronul a fost inspirat, acum stăm liniștiți!”

22.04.2020 | 20:56
Alexandru Mitriță, cheia către liniștea financiară a Craiovei: „Patronul a fost inspirat, acum stăm liniștiți!”
Alexandru Mitriță, cheia către liniștea financiară a Craiovei: „Patronul a fost inspirat, acum stăm liniștiți!”. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

Marcel Popescu, managerul general al Craiovei, a vorbit despre inspirația pe care Mihai Rotaru, patronul echipei, a avut-o în momentul în care l-a vândut pe Alexandru Mitriță la Ney York City.

Alexandru Mitriță, cheia către liniștea financiară a echipei

Marcel Popescu a vorbit despre liniștea financiară pe care transferul lui Alexandru Mitriță i-a adus-o Universității Craiova și îl laudă pe Mihai Rotaru, patronul echipei, pentru decizia luată: „Patronul a fost inspirat să-l vândă pe Mitriță, pentru că acum suntem asigurați și stăm liniștiți”.

„Mai sunt bani pe care să-i primim, dar nu de la club, ci de la MLS, pentru că în SUA sunt altfel regulile”, a mai spus Marcel Popescu.

ADVERTISEMENT

Marcel Popescu a explicat cum echipele românești pot relua campionatul în Turcia

Marcel Popescu a explicat felul în care echipele românești pot relua campionatul în Turcia: „Este greu, dar pentru sănătate este în regulă, jucătorii ar urma să stea într-un hotel, dacă duci 14 echipe, trebuie să duci și arbitrii meciurilor și observatori, iar Federația Turcă trebuie să aibă o listă cu stadioanele omologate pentru desfășurarea jocurile.

Vor fi șapte meciuri duminică sau luni. E foarte normal ca una din echipe să facă o contestație că a jucat pe un teren neomologat și să câștige. Totodată trebuie să vezi ce se întâmplă și cu fotbalul din Turcia”.

ADVERTISEMENT

„Nu cred că vor veni notificări mai devreme de 5 mai, iar în momentul când vom avea ceva palpabil putem discuta mai mult.

Dispensa pentru problemele financiare pentru o lună mi se pare normală, suntem chiar promotorii ideii să se amâne cu o lună perioada de licențiere”, a mai spus Marcel Popescu.

ADVERTISEMENT

„Vrem o competiție puternică, o competiție corectă și suntem conștienți că nu ne putem juca cu soarta jucătorilor. Au plecat de la echipă trei jucători, îi mai avem pe Gardoș și Mățel care sunt la final de contract.

Dacă Liga și Federația ar face un pachet, mai ales acum când e criză maoră în turism, sunt șanse să coste mai mult. În acest moment e o ecuație cu foarte multe necunoscute și suntem numai în scenarii ipotetice, deci nu am cum să mă pronunț”, a continuat Marcel Popescu.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri