Fotbal international

Alexandru Mitriţă, gol fabulos în SUA! Merita sa fie la naţională? VIDEO

01.09.2019 | 11:53
Alexandru Mitrita gol fabulos in SUA Merita sa fie la nationala VIDEO

Alexandru Mitriţă a marcat din nou în campionatul profesionist nord-american, fostul jucător al Craiovei reuşind o nouă execuţie care îi va aduce multe elogii din partea fanilor lui New York City, dar şi a presei de peste Ocean, care de fiecare dată a subliniat tehnicitatea remarcabilă a jucătorului român. La New York City, echipă care a plătit Craiovei 7,5 milioane euro pentru Mitriţă, micuţul atacant român este foarte iubit de suporteri şi apreciat de stafful tehnic.

Alexandru Mitriţă, gol fabulos în SUA!

Noua bijuterie a lui Mitriţă a venit într-un meci jucat înspre zorii zilei de duminică la Bucureşti, în Canada, la Vancouver, ultima clasată din conferinţa de vest. New York City s-a impus cu 3-1 la capătul unui meci extrem de spectaculos în care oasepţii au arătat că după debutul greoi în campionat sunt una dintre cele mai bune echipe, cu mari şanse la câştigarea titlului.

De altfel, NY City a avut o ascensiune incredibilă, fiind acum pe locul 2 în conferinţa de est, la un singur punct de liderul Philadelphia, dar cu un meci mai puţin şi are deja asigurată participarea la play-off-ul pentru titlu. Iar cei mai buni jucători ai echipei sunt argentinianul Maximiliano Moralez şi românul Alexandru Mitriţă, ambii cu câte 7 reuşite.

Alexandru Mitriţă a înscris cu un şut de la peste 30 de metri

Mitriţă nu a mai jucat la echipa naţională de la meciul din Suedia

Mitriţă a făcut din nou un meci bun şi prima contribuţie a venit la acţiunea care a dus la deschiderea scorului. Însă,în minutul 71 fostul jucător al Băniei a devenit one man show al partidei, marcând din lovitură liberă executată de la peste 30 metri lateral stânga. A fost o minge expediată viclean, la colţul scurt, la care portarul canadienilor a plecat târziu şi nu a mai putut face nimic.

Iniţial, Alex Mitriţă se afla în vederile lui Cosmin Contra pentru dubla cu Spania şi Malta din preliminariile Euro 2020, ceea ce însemna că revenea la lot după primul meci din preliminarii, pierdut în Suedia cu 2-1. Însă, Cosmin Contra a renunţat la câţiva jucători din lotul lărgit, iar în privinţa lui Mitriţă motivaţia a fost că este distanţa mult prea mare şi că jucătorul ar fi indisponibil mereu pentru primul meci al “dublei” din cauză că trebuie să se adapteze la fusul orar.