Fotbal international

Alexandru Mitriță, gol împotriva echipei lui Wayne Rooney! New York City FC s-a calificat în sferturile US Open Cup! VIDEO

20.06.2019 | 09:49
Alexandru Mitrita gol impotriva echipei lui Wayne Rooney New York City FC sa calificat in sferturile US Open Cup VIDEO

Atacantul echipei New York City FC, Alexandru Mitriță, a marcat un gol în meciul împotriva echipei lui Wayne Rooney, DC United, în optimile de finală ale US Open Cup, câștigată de formația olteanului cu scorul de 2-1. Fotbalistul transferat în această iarnă de la U Craiova, a ajuns la cincea reușită în Statele Unite ale Americii și a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren în partida disputată miercuri noapte.

Alexandru Mitriță, gol împotriva echipei lui Wayne Rooney

Atacantul englez Wayne Rooney a deschis scorul în minutul 32 al partidei DC United – New York City FC, din optimile de finală ale US Open Cup, dar golul englezului a fost imediat contracarat de reușita lui Alexandru Mitriță, șase minute mai târziu. Internaționalul român a primit o pasă pe culoar de la Keaton Parks și scăpat singur spre poartă a înscris cu un șut plasat de la 15 metri.

Aceasta este a cincea reușită a lui Alexandru Mitriță de la sosirea în Statele Unite ale Americii, după golurile marcate cu Los Angeles FC, DC United, Chicago Fire și FC Cincinnati în Major League Soccer. Internaționalul român a fost titular în partida de miercuri noapte și a fost schimbat de antrenorul spaniol Domenec Torrent în minutul 90, la trecerea timpului, cu Juan Pablo Torres.

Alexandru Mitriță se bucură alături de colegii săi de la New York City FC

Pentru Mitriță urmează duelul cu Nani

New York City FC a învins-o pe DC United cu scorul de 2-1, golul calificării fiind înscris de libianul Ismael Tajouri-Shradi, în minutul 41. În sferturile de finală ale US Open Cup, echipa lui Alexandru Mitriță va întâlni formația portughezului Nani, Orlando City, care a trecut, cu scorul de 2-1 după prelungiri, de New England Revolution. Întâlnirea se va disputa la 10 iunie, pe Exploria Stadium din Orlando.

Alexandru Mitriță marcase ultimul gol pentru New York City FC în urmă cu două săptămâni la meciul cu FC Cincinnati din MLS, iar la finalul întâlnirii a avut parte de o întâlnire inedită. În vestiarul echipei a intrat celebrul antrenor spaniol Josep Guardiola, acesta ținând în mod special să-l felicite pe atacantul român. Este cunoscut faptul că New York City și Manchester City au același acționariat. City Football Group (CFG) este condus de șeicul Mansour bin Zayed Al Nahyan.