Fotbal international

Alexandru Mitriță, hattrick în 20 de minute la meciul New York City – Atlanta United 4-1. “E ca Messi!” VIDEO

26.09.2019 | 08:33
Alexandru Mitrita hattrick in 20 de minute la meciul New York City  Atlanta United 41 E ca Messi VIDEO

Alexandru Mitriță face show în meciurile lui New York City, iar mijlocașul transferat în schimbul a 8.000.000 de dolari de formația din MLS a reușit hattrick-ul în 20 de minute la meciul câștigat de New York City în fața celor de la Atlanta United, scror 4-1. VEZI VIDEO MAI JOS!

Alexandru Mitriță, hattrick în 20 de minute la meciul New York City – Atlanta United 4-1

Fostul jucător al Universității Craiova a deschis scorul în minutul 14, iar după 7 minute l-a majorat. Alexandru Mitriță a reușit să își treacă ultima dată numele pe tabela de marcaj la meciul cu Atlanta United în minutu 34. Formația la care evolueză internaționalul român a câștigat partida cu scorul de 4-1.

Evoluția foarte bună a lui Alexandru Mitriță în tricoul lui New York City a fost remarcată de către fanii echipei din MLS, dar și de presa din Statele Unite ale Americii. “Mitriță e ca Leo Messi”, scrie un suporter pe Twitter. “Explozie pură, inventivitate și talent”, “Lăsând la o parte sezonul excepțional pe care îl face la New York FC, românul doar prin partida de astăzi a făcut ca City să își amortizeze deja investiția în el”, au scris jurnaliștii americani.

New York City, lider în Conferința de Est din MLS

New York City ocupă 1 în clasamentul din MLS, Conferința de Est, cu 61 de puncte adunate în 32 de meciuri, după 17 victorii, 10 egaluri și 5 înfrângeri, iar echipa lui Alexandru Mitriță se află la 6 puncte în fața locului 2, cel care este ocupat de Philadelphia, cu 55 de puncte. Pentru New York City urmează meciul cu New England, luni, 30 septembrie, de la ora 00.00.

Alexandru Mitriță (24 de ani) a ajuns la 12 goluri înscrise în 28 de meciuri jucate pentru New York City în 2019. Cotat de site-urile de specialitate la 6 milioane de euro, mijlocașul ofensiv a ajuns la formația din MLS pe 4 februarie 2019, după ce americanii au plătit Universității Craiova 8 milioane de dolari.

  • 7 selecții la echipa națională a României are Alex Mitriță