Fotbal intern

Alexandru Mitriță i-a îndeplinit visul unui fan prezent pe Arena Națională și i-a oferit tricoul. Ionuț Radu, Nistor și Rus i-au urmat exemplul. FOTO

16.10.2019 | 18:24
Alexandru Mitrita ia indeplinit visul unui fan prezent pe Arena Nationala si ia oferit tricoul Ionut Radu Nistor si Rus iau urmat exemplul FOTO
ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că a ratat o bună parte din campania de calificare la EURO 2020, Alexandru Mitriță este, fără îndoială, vedeta naționalei lui Cosmin Contra. Acest lucru s-a văzut în dubla cu Insulele Feroe și Norvegia, pe teren, dar și după meciuri, când numele său a fost pe buzele tuturor. Marți, pe Arena Națională, zeci de mii de copii și-au dorit să prindă un tricou cu vedeta celor de la New York FC.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,54 este cota pentru “0 goluri în prima repriză” la meciul România – Suedia. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Alexandru Mitriță i-a îndeplinit visul unui fan prezent pe Arena Națională și i-a oferit tricoul de joc

Alexandru Mitriță, ”sărit” de Cosmin Contra la ultimele două duble ale naționalei, a revenit la lot și a dat un suflu nou echipei. A marcat și a pasat decisiv cu Insulele Feroe (3-0) și a fost omul meciului cu Norvegia (1-1). Din tribunele Arenei Naționale, cei aproape 30.000 de copii care au susținut naționala i-au strigat încontinuu numele lui ”MitriGOL”. La final, numai unul dintre ei a fost norocos.

Puștiul care a primit tricoul lui Alexandru Mitriță s-a pozat mândru cu noul său cadou. Din imaginea cu echipamentul lui Mitriță, destul de murdar, se poate observa cât angajament și dăruire a avut Mitriță în meciul cu Norvegia. Cât timp a stat pe teren, fostul jucător al Craiovei a fost cel mai implicat în joc.

ADVERTISEMENT
Alexandru Mitriță i-a îndeplinit visul unui fan prezent pe Arena Națională și i-a oferit tricoul. Ionuț Radu, Nistor și Rus i-au urmat exemplul. FOTO
Alexandru Mitriță i-a îndeplinit visul unui fan prezent pe Arena Națională și i-a oferit tricoul. Ionuț Radu, Nistor și Rus i-au urmat exemplul. Sursa foto: sportpictures.eu

Mitriță, extrem de emoționat după ce a văzut copiii din tribune

Deși joacă meci de meci cu zeci de mii de fani în Major League Soccer, Alex Mitriță s-a declarat emoționat de imaginile cu zecile de mii de copii din tribunele Arenei Naționale: ”Vreau să le mulțumesc copiilor. Mi-au dat lacrimile de bucurie când i-am văzut în tribune. Mi s-a ridicat părul pe mine când am văzut tribunele. Sper ca acești copii, peste ani, să ne reprezinte. Mi-au strigat numele după gol. Pentru mine a fost un lucru de nedescris. Le-am dat tricoul meu. Dacă aveam mai multe le dădeam toate.”, a spus Mitriță după meci.

Mitriță nu a fost singurul tricolor care a oferit micuților fani din tribune tricoul său de joc. Colegii săi, Ionuț Radu, Dan Nistor și Adrian Rus i-au urmat exemplu și au făcut cadouri frumoase micilor susținători.

ADVERTISEMENT