Fotbal international

Alexandru Mitriță, prezentat ca un star de New York City FC. Primele sale declarații. Video

04.02.2019 | 17:14
Alexandru Mitrita prezentat ca un star de New York City FC Primele sale declaratii Video

New York City FC a anunțat prin intermediul site-ului oficial transferul lui Alexandru Mitriță. Fotbalistul cumpărat de la U Craiova cu 9,1 milioane de dolari a fost prezentat ca un star de gruparea din MLS. 

Astfel, cei de la New York City FC au realizat un clip video de prezentare filmat în slowmotion, la finalul său Alexandru Mitriță îmbrăcând tricoul noii sale echipe.

Alexandru Mitriță, prezentat ca un star de New York City FC

Prima reacție a lui Alexandru Mitriță

„Sunt fericit să fac parte din această echipă și aștept cu nerăbdare debutul. E o mare bucurie pentru mine și voi face tot ce-mi stă în putință ca să joc la cel mai înalt nivel. Vreau ca toată lumea care a crezut în mine să fie mândră pentru că a realizat acest transfer.

Vin la un club unde jucătorii tineri sunt respectați și au loc să progreseze. Antrenorul este unul foarte bune. MLS este o ligă foarte puternică, altfel nu aș fi venit aici. Nu vreau să vorbesc despre numărul de goluri sau despre obiectiv. Prefer să văd cum vor progresa lucrurile. Vreau să dau totul în fiecare meci” – a spus Alexandru Mitriță pentru site-ul oficial al clubului.

Ce spun americanii despre el

„Alexandru este un jucător ofensiv foarte talentat, care poate înscrie goluri, dar și crea oportunități pentru ceilalți. La doar 24 de ani, face parte dint-o generație de fotbaliști extrem de talentată a României.

Vine în MLS cu o dorință grozavă de a face un nou pas în carieră, după ce a explodat în campionatul României. Are o dorință nebună de a câștiga și de a reuși lucruri frumoase alături de clubul nostru ” – a spus Claudio Reyna, directorul sportiv al clubului.