Sport

Alexandru Mitriţă rupe tăcerea! Ce a spus despre retragerea de la echipa naţională

România a avut o acțiune horror în luna iunie. Naționala lui Edi Iordănescu a obținut doar un punct în primele patru din Liga Națiunilor. La final, Alexandru Mitirță a părut că renunță să mai joace sub tricolor.
22.07.2022 | 19:35
Alexandru Mitrita rupe tacerea Ce a spus despre retragerea de la echipa nationala
Alexandru Mitriţă rupe tăcerea! Ce a spus despre retragerea de la echipa naţională. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Alexandru Mitriță (27 de ani) a făcut parte din lotul convocat de Edi Iordănescu pentru acțiunea din luna iunie, când România a jucat primele patru meciuri din UEFA Nations League. „Tricolorii” au câștigat cu Finlanda, dar au pierdut de două ori cu Muntenegru și o dată cu Bosnia & Herțegovina.

Ce spune Alexandru Mitriță despre retragerea de la naționala României

După aceste rezultate slabe, mai mulți fotbaliști au părut că vor spune pas viitoarelor convocări la prima reprezentativă. Este și cazul lui Mitriță, despre care s-a zvonit că s-a retras de la echipa națională.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul, care aparține de New York City, a vorbit despre această problemă și a ținut să pună capăt speculațiilor. Ofensivul mijlocaș a avut un mesaj și pentru selecționerul Edi Iordănescu. La naționala României, Alex Mitriță are în CV 18 meciuri și trei goluri.

„N-am zis niciodată că mă retrag de la echipa naţională. Profit de ocazie şi anunţ că voi veni la reprezentativa României oricând voi fi chemat”, a declarat Alexandru Mitriţă, pe aeroport, potrivit AS.ro.

ADVERTISEMENT

Mitriță are de recuperat o sumă uriașă de la Al Ahli

Dorit în această vară și la Universitatea Craiova, Alex Mitriță va evolua sub comanda lui Marius Șumudică, la Al Raed. Nu va fi prima experiență a românului în Golf, el mai evoluând în Arabia Saudită, la Al Ahli, în sezonul 2020-2021.

Acolo, mijlocașul, care mai are contract cu New York City până în 2023, a avut probleme cu primirea banilor banilor și acum a decis să meargă la FIFA. Dacă va câștiga procesul cu saudiții, fotbalistul român va încasa o sumă colosală: 1,5 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

„Discutasem cu New York. Voiam să facem o surpriză. S-a și antrenat în baza noastră. Era surpriza noastră pentru suporteri. Din păcate pentru Craiova, a venit oferta de la Șumudică.

Oricare jucător ar fi ales acel drum. Am anumite pariuri cu el vizavi de perioada următoare. Toți știm că el poate mult mai mult.

ADVERTISEMENT

Dacă la nivelul la care este în acest moment atrage și este spectaculos, ce ar fi dacă și-ar dubla calitățile. E un jucător capricios, are mult har, este spectaculos. La națională, chiar nu are pariuri de câștigat”, declara Mihai Rotaru, despre cât de aproape a fost Mitriță să revină vara aceasta în Bănie.

ADVERTISEMENT