Fotbal intern

Alexandru Mitriţă, scandal în Gaz Metan – U Craiova! A luat galben şi e suspendat pentru meciul cu Viitorul! Video

16.09.2018 | 09:23
Alexandru Mitrita scandal in Gaz Metan  U Craiova A luat galben si e suspendat pentru meciul cu Viitorul Video
ADVERTISEMENT

Alexandru Mitriţă a făcut scandal în prima repriză a meciului Gaz Metan – U Craiova, partidă programată în etapa a 8-a din Liga 1 Betano. Starul oltenilor a avut ceva de împărţit cu Carlos Fortes înainte să execute lovitura de la 11 metri din care a deschis scorul în întâlnirea de la Mediaş.

În minutul şase al meciului Gaz Metan – U Craiova, Vali Creţu l-ar fi faultat pe Valentin Mihăilă în careu, iar arbitrul Andrei Chivulete a acordat imediat o lovitură de la 11 metri, cu toate că jucătorii medieşenilor au protestat faţă de decizia luată. Alexandru Mitriţă şi Caros Fortes s-au îmbrâncit înainte executarea penalty-ului şi nu au fost iertaţi, ambii primind câte un cartonaş galben. În aceste condiţii, fotbalistul lui U Craiova va rata meciul cu Viitorul din etapa viitoare, după ce a ajuns la şase avertismente. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

Alexandru Mitriţă, scandal în Gaz Metan – U Craiova

Alexandru Mitriţă a deschis scorul din penalty, în minutul opt al meciului Gaz Metan – U Craiova, dar a continuat scandalul cu Carlos Fortes. Mijlocaşul ofensiv al oltenilor s-a îndreptat spre atacantul portughez şi i-a adresat câteva cuvinte, fază neobservată de Andrei Chivulete. După 18 minute de la discuţia dintre cei doi, Carlos Fortes s-a revanşat şi a marcat în poarta celor de la U Craiova, ducând scorul la 2-1 pentru medieşeni.

La patru minute de la penalty-ul oferit lui U Craiova, Andrei Chivulete a acordat o lovitură de la 11 metri şi pentru Gaz Metan Mediaş, acesta fiind executată cu succes de Marius Constantin.

ADVERTISEMENT
Alexandru Mitriţă, scandal cu Carlos Fortes în Gaz Metan - U Craiova
Alexandru Mitriţă, scandal în Gaz Metan – U Craiova