Fotbal intern

Alexandru Mitriță și Elvir Koljic, alături de Mihai Rotaru la U Craiova – FC Argeș. Foto

29.01.2021 | 20:43
Alexandru Mitrita si Elvir Koljic alaturi de Mihai Rotaru la U Craiova  FC Arges Foto
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a avut parte de o prezență surpriză în tribunele stadionului Ion Oblemenco la meciul cu FC Argeș. Alex Mitriță a venit să își vadă la treabă foștii colegi. 

În tribune a fost prezent și Mihai Rotaru, finanțatorul oltenilor. Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, Rotaru i-a băgat în ședință pe alb-albaștri înaintea duelului cu una dintre cele mai în formă echipe din Liga 1.

ADVERTISEMENT

Ultima victorie a echipe din Bănie, înaintea partidei cu FC Argeș, data din 14 decembrie 2020, când oltenii câștigau cu 2-1 pe terenul celor de la UTA Arad.

Alexandru Mitriță, prezent în tribună lângă Mihai Rotaru la U Craiova – FC Argeș

Plecat de la Universitatea Craiova în iarna lui 2019, Alexandru Mitriță a ajuns la New York City FC, înainte de a fi împrumutat la Al Ahli pentru sezonul 2020-2021. Fostul vârf din Bănie pare să ducă dorul casei.

ADVERTISEMENT

El a venit în România, deși echipa sa are meci duminică, 31 ianuarie, și a asistat de pe stadion la partida Universitatea Craiova – FC Argeș. Alex Mitriță a fost surprins în tribuna arenei Ion Obmelenco, alături de Mihai Rotaru.

În acest sezon, Mitriță a adunat 15 apariții în toate competițiile pentru Al Ahli, oferind 3 goluri și 4 pase decisive. Pentru Universitatea Craiova, Mitriță a adunat 60 de meciuri.

ADVERTISEMENT

✌ Hai băieții! Și invitatul special din această seară… Alex Mitriță!

#SustineStiinta

Publicată de Universitatea Craiova pe Vineri, 29 ianuarie 2021

Și Elvir Koljic este la meci

O altă prezență remarcabilă de la meciul Universitatea Craiova – FC Argeș a fost atacantul bosniac Elvir Koljic. Accidentat grav în toamna anului trecut, în timpul unui meci cu Poli Iași, Koljic este aproape de revenirea pe gazon.

Vârful Craiovei este așteptat să revină printre fotbaliștii pe care antrenorul Craiovei, rol ce ar putea fi preluat de Laurențiu Reghecampf în cel mai scurt timp, să se poată baza în curând.

ADVERTISEMENT

Fără Elvir Koljic, oltenii se chinuie din punct de vedere ofensiv și nu au reușit să găsească o nouă „gură de foc”, în condițiile în care Ivan Mamut, jucătorul transferat după accidentarea bosniacului, nu a dat randamentul scontat.


  • (P) Cota BETANO pentru Poli Iași – U Craiova: 1,60 este cota pentru “2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT