Fotbal intern

Alexandru Mitriță, talismanul Craiovei: ”Am fost cu CFR, au câștigat. Acum, din nou!” + laude pentru Mihăilă: ”Am plecat pentru că nu mai aveam loc de el”

04.11.2019 | 23:58
Alexandru Mitriță, talismanul Craiovei: ”Am fost cu CFR, au câștigat. Acum, din nou!” + laude pentru Mihăilă: ”Am plecat pentru că nu mai aveam loc de el”
Alexandru Mitriță, talismanul Craiovei: ”Am fost cu CFR Cluj, au câștigat. Acum, cu Dinamo, din nou!”. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a avut un suporter de cinci stele la meciul cu Dinamo. În tribunele stadionului din Severin, printre cei peste 10.000 de fani olteni, a fost prezent și Alexandru Mitriță. Cel mai bun tricolor în ”dubla” naționalei din preliminariile EURO 2020 cu Insulele Feroe și Norvegia, s-a declarat fericit că a purtat din nou noroc Craiovei.

Alexandru Mitriță, talismanul Craiovei: ”Am fost cu CFR Cluj, au câștigat. Acum, cu Dinamo, din nou!”

Alexandru Mitriță a trăit la intensitate maximă derby-ul Universitatea Craiova – Dinamo, scor final 4-1. Fostul idol din Bănie a spus, după meci, că e încântat de faptul că prezența sa la meciurile Universității aduce victoria pentru olteni.

ADVERTISEMENT

”Am fost cu CFR Cluj, au câștigat. Acum, cu Dinamo, din nou. Mă bucur foarte mult pentru această victorie. Aș veni la fiecare meci, dar din păcate nu se poate. Programul meu nu-mi permite. Toată echipa a jucat bine, Ivan, Bărbuț. Toți au fost foarte buni azi.”, a spus jucătorul lui New York City FC.

Mitriță îl laudă pe înlocuitorul său pe post la Craiova, Mihăilă: ”Am plecat pentru că nu mai aveam loc de el”

Întrebat despre evoluțiile din ce în ce mai bune ale lui Valentin Mihăilă din ultima perioadă, dar și din meciul cu Dinamo, Mitriță a avut cuvinte de laudă pentru fostul său coleg din Bănie. În glumă, starul din Major League Soccer a spus că din cauza lui Mihăilă a plecat el de la Universitatea. ”Este un jucător foarte bun. De aceea am și plecat eu de la echipă, nu mai aveam loc de Mihăilă. Sunt foarte bucuros că a marcat. Cred că are un viitor strălucit dacă va continua pe acest drum”

ADVERTISEMENT

Mihăilă a vorbit și el la rândul lui despre Mitriță. Puștiul de 19 ani al oltenilor a reușit să marcheze un gol superb în fața lui Dinamo, după ce a luat o acțiune pe cont propriu. La final, extrema oltenilor a recunoscut că Alexandru Mitriță, cel care s-a antrenat în ultima săptămână alături de foștii săi colegi, l-a învățat ”schema”. ”Am vorbit mult cu Mitriță, m-a învățat unele lucruri despre cum ar trebui să-mi fac acțiunile. Am știut să accelerez când trebuia la faza golului. Mă așteptam să batem, eram extrem de motivați înainte de meciul ăsta, ne-am antrenat foarte bine. Ne dorim mult să aducem un trofeu la Craiova”, a spus Mihăilă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri