Life

Alexandru Moroșanu revine la Puterea dragostei? Fostul concurent a dat cărțile pe față

13.04.2021 | 16:41
Alexandru Morosanu revine la Puterea dragostei Fostul concurent a dat cartile pe fata
Alexandru s-ar putea întoarce la Puterea dragostei. Foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Alexandru Moroșanu s-ar putea întoarce la Puterea dragostei după ce a dispărut fără nicio explicație din emisiunea prezentată de Cristina Mihaela Dorobanțu.

Fostul concurent a plecat din reality-show-ul filmat în Istanbul și nu din decizia publicului, ci din proprie inițiativă.

ADVERTISEMENT

Băiatul spune acum că este dispus să revină în show-ul matrimonial unde a încercat să își găsească marea dragoste, chiar dacă majoritatea concurenților nu îl suportă.

Alexandru Moroșanu, gata să se reîntoarcă la Puterea dragostei

Alex Moroșanu a vorbit despre motivul pentru care a fost nevoit să își întrerupă aventura în emisiunea de la Kanal D. Invitat în emisiunea Corneliei Ionescu de pe Youtube, acesta a spus unde a fost plecat până acum fără să dea prea multe detalii: Le e cam frică băieților că mă întorc. N-am vrut să dezvălui prea multe. A trebuit să rezolve niște treburi personale, private, pe care nu le pot dezvălui, în Italia”.

ADVERTISEMENT

Acesta a continuat spunând că este mai decis ca niciodată să se întoarcă la Puterea dragostei, mai ales pentru cei doi prieteni pe care îi are în casă, Codruț și Andrei.

„Unii concurenți s-au bucurat, alții nu, dar dacă mă întorc nu se mai bucură nimeni, în afară de Codruț, chiar dacă e mai șmecheraș așa și Andrei”, a mărturisit Alexandru Moroșanu.

ADVERTISEMENT

A pus ochii pe câteva fete

Moroșanu a spus că a stat de vorbă cu George, un alt concurent care a părăsit actualul sezon, și a aflat că și-ar dori să se întoarcă în show împreună cu Mădălina, cea cu care s-a logodit, de altfel.

„Sunt câteva fete. S-au certat foarte mult zilele astea pe tema mea. S-au luat așa aiurea, printre care și fostul meu sau actualul meu prieten Romeo. Sunt foarte geloși băieții. Au fost câteva mesaje între mine și Andreea, mai demult, dar cam atât, nimic exagerat. Ei se iubesc, dar nu știu unul de altul. Nu mă bag în relația lor”, a explicat Alex Moroșanu vizavi de ultimele conflicte din casa Puterea dragostei.

ADVERTISEMENT