Life

Alexandru Nedelcu i-a supărat pe fanii Survivor 2022: “Eşti într-o competiţie, nu la Noră pentru mama”

Alexandru Nedelcu este criticat de fanii Survivor, după ce l-a acuzat pe Ionuț Popa că este „Iuda” pentru că l-a nominalizat pentru eliminarea din cadrul competiției.
17.05.2022 | 07:34
Alexandru Nedelcu ia suparat pe fanii Survivor 2022 Esti intro competitie nu la Nora pentru mama
Alexandru Nedelcu, criticat de fanii Survivor pentru că l-a numit Iuda pe Ionuț Popa. Foto: Colaj Fanatik / Pro TV
ADVERTISEMENT

Alexandru Nedelcu este criticat pe rețelele de socializare pentru comportamentul său din cadrul emisiunii Survivor.

Alexandru Nedelcu, criticat de fanii Survivor

După ce Alexandru Nedelcu a fost votat de Ionuț Popa pentru a fi eliminat, fanii au reacționat, multe dintre comentarii fiind negative la adresa acestuia.

ADVERTISEMENT

Astfel, fanii emisiunii Survivor România sunt de părere că Ionuț Popa a luat decizia cea bună, având în vedere că Alexandru Nedelcu nu a mai adus puncte echipei sale.

„E frustrant, dar ăsta e concursul! Nu mi se mai pare așa bun Nede în ultima vreme”, a scris un fan pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Nu la fel de blânzi au fost alți membrii ai publicului Survivor, care au criticat inclusiv ce comentarii a făcut Nedelcu la adresa lui Ionuț Popa, pe care l-a numit Iuda.

Astfel, părera acestora este că sentimentele nu își au locul la Survivor România, fiind vorba despre o competiție.

ADVERTISEMENT

„Nedelcu, fii bărbat, ce naiba! Ești într-o competiție, nu la Noră pentru mama. Ce sentimente, ce vise, ce tot vrei…dacă pleci și sper să o faci, poate o iei și pe miorțăita de Ștefania cu tine. Drum bun!”, a scris un fan, complt nemulțumit.

Cuvintele spuse de Alex Nedelcu de la Survivor la adresa lui Ionuț Popa au fost taxate.

„Foarte urât a spus Nede de Ionuț, a uitat că Ionuț i-a adus până aici, drept mulțumire … spune cuvinte numai de el înțelese”, a comentat cineva.

ADVERTISEMENT

Fanii nu consideră gestul lui Ionuț Popa o trădare

Trădarea considerată de Alex Nedelcu nu este una reală, mai spun fanii: „Iuda și Toma… Unul a trădat (nu și după părerea mea), celuilalt nu-i vine să creadă”.

Mai mult, un alt urmăritor al emisiunii Survivor a explicat că „Baraba Nedelcu” trebuia să plece de ceva vreme acasă.

„Mă unde era Iisus.. …noroc că taie ăștia la montaj anumite pasaje, că altfel ‘Baraba’de Nedelcu era de mult la el pe uliță…

Cum nu-i convine ceva se enervează de zici că e ‘buricul pământului’…de toți s-a luat fiindcă ăsta e caracterul lui de ‘băiat bun’…”, a precizat fanul respectiv.

ADVERTISEMENT