Life

Alexandru Pârgaru de la Românii au talent a primit bani de la un român, pe stradă: ”Dumnezeu să te binecuvânteze”

Alexandru Pârgaru de la Românii au talent 2022 a fost oprit de un român, pe stradă, care i-a oferit o sumă de bani. Concurentul i-a mulțumit pentru fapta bună.
13.02.2022 | 14:59
Alexandru Pargaru de la Romanii au talent a primit bani de la un roman pe strada Dumnezeu sa te binecuvanteze
Alexandru Pargaru a primit bani de la un roman, pe strada. Sursa foto: Tik Tok, Protv/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alexandru Pârgaru a devenit, deja, o figură cunoscută publicului, după ce a participat la Românii au talent 2022. Pe Tik-Tok a apărut un filmuleț în care Alexandru Pârgaru este oprit, pe stradă, de către un român, care i-a oferit o sumă de bani.

Alexandru Pârgaru a acceptat banii și i-a mulțumit individului pentru gest. ”Dumnezeu să te binecuvânteze”, i-a spus concurentul.

ADVERTISEMENT

Alexandru Pârgaru, viral pe Tik-Tok, alături de un român de la care primește bani

De asemenea, în filmare se aude cum românul binevoitor îi promite lui Alexandru Pârgaru că vor purta o discuție la telefon. Redăm în rândurile următoare dialogul dintre cei doi:

Alexandru Pârgaru: Mulțumesc!

Român: Mai vorbim la telefon.

Alexandru Pârgaru: Sigur. Dumnezeu să te binecuvânteze!

Român: Și pe tine, sănătate multă, că de asta avem nevoie cel mai mult.

Alexandru Pârgaru: Ooo, mie îmi spui. Dacă nu avem sănătate, nu avem nimic.

Român: Alexandru, să fii sănătos!

Alexandru Pârgaru: Dumnezeu să te binecuvânteze!”, a fost dialogul dintre Alexandru Pârgaru și românul care i-a înmânat banii.

ADVERTISEMENT

În dreptul filmulețului, utilizatorii platformei de socializare l-au lăudat pe român pentru fapta sa și l-au criticat pe Mihai Bobonete pentru că l-a ironizat pe scena de la Românii au talent 2022.

”Bombonel (după cum i s-a adresat Alexandru Pârgaru lui Mihai Bobonete-n.r) va fi judecat de foarte multă lume că a luat în râs, mie mi s-a părut un om foarte înțelept. Multă sănătate îi doresc”, a scris un utilizator Tik-Tok, în dreptul filmulețului.

ADVERTISEMENT
Mihai Bobonete, criticat pe Tik-Tok pentru modul cum l-a tratat pe Alexandru Pârgaru la Românii au talent 2022
Mihai Bobonete, criticat pe Tik-Tok pentru modul cum l-a tratat pe Alexandru Pârgaru la Românii au talent 2022. Sursa foto: captură Tik-Tok

Alexandru Pârgaru nu a impresionat pe scena Românii au talent 2022

Alexandu Pârgaru a pășit pe scena Românii au talent 2022, vineri seară, dar nu prea a impresionat cu numărul său. El a spus juriului că este ”chirurg de lumină” și că poartă discuții cu Dumnezeu.

La un moment dat, l-a chemat pe Mihai Bobonete pe scenă, adresându-i-se cu ”Bombonel” și a încercat să-i demonstreze puterile sale terapeutice și să-i vorbească despre Dumnezeu.

ADVERTISEMENT

Juriul, însă, nu prea a înțeles ce vrea să facă, de fapt, Alexandru Pârgaru, iar spectatorii au început să râdă. Totodată, Mihai Bobonete a început să-l ironizeze. Redăm o parte din dialog:

Mihai Bobonete: Tu ești mână în mână cu cel de Sus?
Alexandru Pârgaru: Noi toți suntem mână în mână cu cel de Sus.
Mihai Bobonete: Aveți cinci minute să vorbim despre Domnul Nostru Iisus Hristos?
Alexandru Pârgaru: Am de spus multe pentru cine are să asculte. Invit aici alături de mine pe domnul Bombonel”, a fost o parte din discuția lui Mihai Bobonete cu Alexandru Pârgaru, la Românii au talent 2022.

Dincolo de numărul care nu a fost unul captivant, Alexandru Pârgaru a impresionat prin povestea sa de viață. Deși are 30 de ani, el arată încă precum un copil deoarece suferă de o boală care nu-i permite să se dezvolte: o tumoare la nivelul sistemului nervos.

ADVERTISEMENT