Life

Cine este Alexandru Pârgaru de la Românii au talent 2022. De ce arată la 30 de ani precum un copil

Alexandru Pârgaru este unul dintre concurenții de la „Românii au talent” 2022, un tânăr de 30 de ani care are o poveste de viață impresionată. De ce pare mai mic?
11.02.2022 | 16:45
Cine este Alexandru Pargaru de la Romanii au talent 2022 De ce arata la 30 de ani precum un copil
Cine este Alexandru Pârgaru de la Românii au talent 2022. De ce pare mult mai mic. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Candidatul emisiunii de la talent de la Pro TV va urca pe scena show-ului în ediția de vineri, 11 februarie 2022, unde le va explica celor patru jurați de ce arată ca un copil.

Are aproape 30 de ani, dar poate fi foarte ușor confundat cu o persoană mult mai mică din cauza unei tumori cu care a fost diagnosticat la vârsta de 5 ani.

ADVERTISEMENT

Părinții lui Alexandru Pârgaru au descoperit, prin intermediul medicilor, că acesta are o tumoare la nivelul sistemului nervos care îi afectează creșterea.

Cine este Alexandru Pârgaru de la Românii au talent 2022. De ce pare mult mai mic

În urma mai multor investigații medicale familia lui Alexandru Pârgaru a aflat diagnosticul: craniofaringiom adamantinomatos, boală care nu l-a lăsat să crească în același ritm cu ceilalți copii.

ADVERTISEMENT

Doi ani mai târziu, concurentul de la Românii au talent 2022 avea să fie operat într-un spital din Cluj-Napoca, iar tumora înlăturată. De atunci starea sa de sănătate a devenit mai bună.

Alexandru Pârgaru pare mai degrabă un copil, însă deține informații pe care cei mici nu le au. Tânărul a început să-și dezvolte vocabularul încă de la 10 ani, iar de atunci acumulează tot mai mult.

ADVERTISEMENT

Participantul de la Pro TV deține cunoștințe în foarte multe domenii, pe care nu le-a deprins neapărat pe băncile școlii. Are o inteligență peste medie, fiind atras de artă, muzică și poezie.

Alexandru Pârgaru, aplaudat furtunos la Românii au talent

Concurent la emisiunea de talent de la Pro TV, Alexandru Pârgaru și-a spus povestea de viață și a stârnit controverse cu numărul pus în scenă.

ADVERTISEMENT

Cel care a fost curios să afle cine este și cu ce se ocupă tânărul a fost Bobonete. Juratul a acceptat să urce pe scenă, să facă parte din numărul concurentului. Mihai Bobonete chiar a fost parte din numărul lui Alexandru Pârgaru, într-un moment ușor bizar.

„Alexandru, 2 secunde. Tu ești mână în mână cu Cel de Sus? Avem 5 minute să vorbim despre Domnul nostru Iisus Hristos?”, îi spune actorul concurentului.

„Noi toți suntem mână în mână…Invit aici, alături de mine, pe domnul Bombonel!”, a completat Alexandru Pârgaru la „Românii au talent”.

Ulterior, momentul dintre Bobonete și Alexandru Pârgaru a ajuns în atenția CNA. Totodată, și psihologii s-au pronunțat pe marginea acestui subiect.

ADVERTISEMENT