Fotbal international

Alexandru Pașcanu i-a adus un câștig uriaș unui parior! Câți bani a luat un englez

09.11.2018 | 11:44
Alexandru Pascanu ia adus un castig urias unui parior Cati bani a luat un englez
ADVERTISEMENT

Un parior englez a fost îmbogățit de Alexandru Pașcanu. Românul a marcat pentru echipa de tineret a celor de la Leicester și echipa lui a remizat pe terenul celor de la Rochdale, 2-2. Pariorul avea un bilet la William Hill cu 3 partide, Lyon – Hoffenheim și Benfica – Ajax din Liga Campionilor, dar și un meci din EFL, Rochdale – Leicester City U21. La academia echipei ce câștiga titlul în Premier League în 2016 joacă și românul Alexandru Pașcanu.

Internaționalul român a fost titular și a marcat pentru echipa sa la scorul de 2-0 pentru cei de la Rochdale. Pariorul respectiv avea la fiecare dintre cele 3 meciuri același tip de pariu. Ca echipa să conducă la pauză și să nu câștige. Așa a ajuns la o cotă de 1210. Omul a pus o miză de 20 de lire, iar cu ajutorul românului Alex Pașcanu a luat 24.205 de lire sterline.

ADVERTISEMENT

Alexandru Pașcanu l-a ajutat să câștige. Cu golul românului un parior a luat 24.205 de lire sterline cu 20 de lire pariate.

Benfica a condus la pauză prin golul brazilianului Jonas, dar nu a câștigat partida. Ajax a egalat în minutul 61 prin reușita sârbului Dusan Tadic. La celelalte două meciuri pariorul a avut mari emoții, asta pentru că una dintre echipe a condus cu 2-0 la pauză. Mai mult Lyon a avut 2-0 și un om în plus, pentru că Hoffenheim a rămas în inferioritate numerică în minutul 51. Și totuși minunea s-a produs. Nemții au revenit prin golurile lui Kramaric și a Kaderabek. Cehul a marcat golul egalizator în ultimul minut.

Alexandru Pașcanu în tricoul celor de la Leicester U21

Alex Pașacanu i-a băgat banii în buzunar pariorului britanic prin reușita sa la meciul cu Rochadale. Internaționalul român a marcat în prima repriză, așa că gazedele au intrat la pauză cu 2-1 pe tabelă. Ryan Loft a egalat în partea a doua și conturile englezului s-au mărit cu 24.205 lire sterline.

ADVERTISEMENT
  • 10 meciuri a jucat Alexandru Pașcanu în preliminariile U-21 pentru Euro 2019