Alexandru Pașcanu, înfrângere amară la revenirea în Anglia! ”Suntem foarte frustraţi”

Traian Terzian   
în Fotbal international
20/10/2018, 12:16
Alexandru Pașcanu, înfrângere amară la revenirea în Anglia! ”Suntem foarte frustraţi” GALERIE FOTO
Alexandru Pașcanu a suferit o înfrângere amară la revenirea în Anglia în meciul Tottenham U23 - Leicester U23 1-0

Fundașul Alexandru Pașcanu a suferit o înfrângere amară la revenirea în Anglia, echipa Under 23 a clubului Leicester City pierzând la limită întâlnirea din deplasare cu formația similară a grupării Tottenham Hotspur. Internaționalul român de tineret în vârstă de 20 de ani a jucat pe toată durata întâlnirii, dar ”vulpile” au fost învinse cu 1-0.

Leicester City a dominat jocul, dar nu a reușit să concretizeze niciuna dintre ocaziile avute. În finalul meciului, Tottenham Hotspur a dat lovitura prin Jack Rowles, care a înscris unicul gol în minutul 87. Antrenorul oaspeților, Steve Beaglehole, l-a folosit pe Alexandru Pașcanu pe postul de fundaș stânga.

Alexandru Pașcanu cu steagul României după calificarea naționalei de tineret la Campionatul European din 2019
Alexandru Pașcanu cu steagul României după calificarea naționalei de tineret la Campionatul European din 2019

Alexandru Pașcanu, înfrângere amară la revenirea în Anglia: ”Nu am avut șansă”

”Suntem foarte frustraţi. Cred că în prima repriză puteam să ne distanţăm la 2 sau 3-0 şi pur şi simplu n-am reuşit să închidem meciul. N-am reuşit să marcăm şi am fost foarte frustraţi cu rezultatul final. Cred că întotdeauna îţi asumi un risc când joci atât de agresiv şi faci presing pe tot terenul. Întotdeauna vor apărea spaţii spre finalul meciului şi asta s-a văzut. Am riscat şi astăzi nu ne-a ieşit, dar în alte dăţi am fi reuşit. În general suntem foarte buni la fazele fixe, dar astăzi nu am avut şansă”, a Alexandru Pașacanu după înfrângerea amară suferită la revenirea în Anglia.

După disputarea a opt etape din campionatul Under 23 al Angliei, Leicester City se află pe poziția a cincea cu 11 puncte, la trei puncte în urma formațiilor aflate pe primele două locuri, Everton și Arsenal Londra.

Fundașul Alexandru Pașacnu a reușit cu echipa națională de tineret calificarea la turneul final al Campionatului European din 2019. Jucătorul lui Leicester City a fost folosit titular de selecționerul Mirel Rădoi în ultimele două meciuri din preliminarii: 2-0 cu Țara Galilor și 4-0 cu Liechtenstein.

Închide ×