Fotbal international

Alexandru Paşcanu surprinde după Euro: “Am ofertă din Liga 1, dar o să le pun clauza asta”

02.07.2019 | 23:07
Alexandru Pascanu surprinde dupa Euro Am oferta din Liga 1 dar o sa le pun clauza asta

Alexandru Paşcanu a fost unul dintre cei mai buni jucători de la naţionala U21 a României atât în preliminariile CE de tineret, cât şi la turneul final din Italia, acolo unde băieţii lui Mirel Rădoi au fost surpriza competiţiei, reuşind să ajungă în semifinale. Asta în condiţiile în care în grupa C, din care au făcut parte, se aflau nume mari, precum Anglia, Franţa şi Croaţia.

Alexandru Paşcanu pune o clauză specială în contract

Alexandru Paşcanu este legimitat la echipa U23 a clubului de Premier League Leicester City, dar nu doreşte să mai joace la acest nivel şi s-a decis să facă pasul la o echipă de seniori din această vară. Dacă Leicester îi va oferi un contract va rămâne acolo, dacă nu este gata să asculte orice ofertă şi este deschis oricărei variante, inclusiv din Liga 1, de unde spune că are deja o propunere.

”Din România este o ofertă concretă. Voi lăsa toate opțiunile deschise. Am vorbit cu impresarii. Cel mai important lucru e să joc. Va fi primul meu sezon la seniori. E greu să joc 30 de meciuri în Premier League. Din câte știu, sunt câteva oferte din Premier League. Știu din ziare, nu am apucat să discut cu impresarul meu”.

Alexandru Paşcanu spune că nimeni de la Leicester nu l-a căutat după turneul final

Dezamăgit de dezinteresul celor de Leicester

Alexandru Paşcanua vorbit despre faptul că a fost foarte dezamăgit că doar medicul echipei Leicester i-a dat un mesaj de felicitare după evoluţiile de la Euro U21. “Mă aşteptam la un mesaj din partea antrenorilor, dar văd că nimănui nu i-a păsat dacă am jucat bine sau nu şi acest lucru mă face să cred că sunt mai multe şanse să merg să joc la un alt club.

Însă am de pus o clauză, indiferent cu cine voi semna, în viitorul contract, pentru că asta e dorinţa mea şi dacă nu mi se garantează că mi se va respecta nu voi semna. Vreau să fiu prezent vara viitoare cu echipa la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Vreau să joc la Olimpiadă şi am să semnez doar cu acel club care îmi va garanta că voi fi lăsat să plec la Tokyo.” – a spus Alexandru Paşcanu pentru Digi Sport.