Alexandru Pașcanu s-a accidentat la un antrenament și va rata meciurile cu Lazio și FCSB! Fundașul pierde șansa de a evolua împotriva echipei care l-a dorit în această vară. EXCLUSIV

EXCLUSIV FANATIK
Marian Popovici    Cristi Coste    Francisc Oprea   
în CFR Cluj
15/09/2019, 16:52
Alexandru Pașcanu s-a accidentat la un antrenament și va rata meciurile cu Lazio și FCSB! Fundașul pierde șansa de a evolua împotriva echipei care l-a dorit în această vară. EXCLUSIV GALERIE FOTO EXCLUSIV FANATIK
Alex Pașcanu s-a accidentat și va rata meciurile cu Lazio și FCSB. Sursă Foto: Sportpictures

Alexandru Pașcanu, transferat în această vară de CFR Cluj de la Leicester, s-a accidentat la una dintre ședințele de pregătire efectuate sub comanda lui Dan Petrescu, și va rata două dintre cele mai importante meciuri ale echipei sale din această toamnă. FANATIK a aflat că problemele medicale îl vor ține două săptămâni departe de gazon pe Alex Pașcanu, care va rata astfel jocurile cu Lazio, din Europa League, și cu FCSB, echipă care la care putea ajunge în această perioadă de mercato.

Alexandru Pașcanu ratează duelurile cu Lazio și FCSB

FANATIK a aflat că unul dintre cele mai importante transferuri realizate în această vară de CFR Cluj, fundașul central Alexandru Pașcanu, s-a accidentat la un antrenament susținut sub comanda lui Dan Petrescu, înaintea meciului cu Voluntari (5-0) și va absenta de la două dintre cele mai importante jocuri ale noii sale echipe din această toamnă. Primul meci pe care Pașcanu îl ratează este împotriva celor de la Lazio, programat joi de la ora 20:00, debutul clujenilor în acest sezon de Europa League.

Accidentarea suferită de Pașcanu face ca fundașul să rateze și meciul jucat de CFR cu FCSB, în etapa a zecea din Casa Pariurilor Liga 1. Internaționalul de tineret chiar a fost aproape să ajungă la formația roș-albaștră, fiind dorit cu insistență de Gigi Becali, după evoluțiile apreciate de la Euro U-21. Debutul lui Pașcanu la CFR va fi, cel mai probabil, în etapa a 11-a din Casa Pariurilor Liga 1, când clujenii vor întâlni FC Botoșani.

  • 2 meciuri va rata Alex Pașcanu din cauza accidentării: Lazio (faza grupelor Europa League) și FCSB (etapa 11 din Casa Pariurilor Liga 1)

Pașcanu, ales de Petrescu pentru lista UEFA în dauna lui Vinicius

Alexandru Pașcanu a fost trecut pe lista pentru grupele Europa League, în dauna unor fotbaliști mult mai experimentați, precum Vinicius sau Andrei Mureșan. Totuși, Petrescu nu se va putea baza pe serviciile fundașului de 20 de ani la meciul cu Lazio, din prima etapa a fazei grupelor.

În lipsa lui Pașcanu, Vinicius și Mureșan, Petrescu va avea 4 fundași centrali de meserie la dispoziție meciul de joi seară: Andrei Burcă, Mike Cestor, Răzvan Horj și Kevin Boli. Cel mai probabil, tehnicianul campioanei va merge pe mâna primilor 2.

  • 20 de ani are Alexandru Pașcanu
  • 2 săptămâni va sta fundașul departe de gazon
Închide ×