Fotbal international

Alexandru Păun crede în calificare după CFR Cluj – Sevilla 1-1: ”Am mai jucat pe terenuri cu atmosferă şi am făcut faţă”

21.02.2020 | 08:38
Alexandru Paun crede in calificare dupa CFR Cluj  Sevilla 11 Am mai jucat pe terenuri cu atmosfera si am facut fata
ADVERTISEMENT

Mijlocașul Alexandru Păun crede în calificare după rezultatul de egalitate din meciul CFR Cluj – Sevilla 1-1, din prima manșă a optimilor de finală ale Europa League.

Alexandru Păun crede în calificare după CFR Cluj – Sevilla 1-1: ”Nu putem să spunem că e un eşec”

”Suntem supăraţi pentru că am avut 1-0 şi am fost egalaţi pe final, dar ne-am descurcat bine și azi. Suntem într-o fază delicată a competiției și sunt două meciuri”, a declarat mijlocașul clujenilor.

ADVERTISEMENT

”1-1 e un rezultat de egalitate şi în retur se poate întâmpla orice. Nu putem să spunem că e un eşec. Ei sunt favoriți pentru retur, și dacă câștigam cu 1-0 tot ei erau favoriți”, a spus Alexandru Păun despre calificare la finalul meciului CFR Cluj – Sevilla 1-1.

”Sper acolo să reuşim o minune”

”Vobeam în vestiar că e cea mai bună echipă pe care am întâlnit-o în Europa și va fi foarte greu în retur. Mergem, e șansa noastră, trebuie să credem în șansa noastră”, a continuat fotbalistul campioanei României.

ADVERTISEMENT

”Am mai jucat pe terenuri cu atmosferă, la Celtic am făcut un meci bun. La fiecare meci mergem cu gândul de a câștiga. Sper acolo să reuşim o minune şi, de ce nu, să ne calificăm”, a încheiat Păun.

Statisticile meciului sunt de partea Sevillei

CFR Cluj a remizat cu FC Sevilla, scor 1-1, în prima manșă a 16-imilor de finală ale Europa League. Returul se va disputa joi, 27 februarie, de la ora 22:00, pe stadionul Ramon Sanchez Pizjuan și va fi transmis în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj a obținut în prima manșă a „dublei” cu Sevilla un rezultat care să îi permită să spere la o calificare istorică, dar statisticile partidei din Gruia arată o diferență certă între cele două echipe, care, din fericire pentru Dan Petrescu și ai săi, nu s-a văzut și pe tabela de marcaj a stadionului „Dr. Constantin Rădulescu”.

Petrescu, nemulțumit de rezultat

La finalul partidei, Cristi Manea, care a bifat primul meci pentru CFR de la revenire, a declarat că se aștepta ca Sevilla să fie o echipă mai puternică, iar calificarea se poate obține în returul de săptămâna viitoare.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu consideră că rezultatul de egalitate înregistrat între CFR Cluj și Sevilla nu reflectă realitatea de pe gazonul stadionului„Dr. Constantin Rădulescu”, andaluzii neavând nicio ocazie clară de a marca, iar golul lui Youssef En Nesyri, care a stabilit scorul final, fiind reușit după o greșeală în lanț a fundașilor.

ADVERTISEMENT