Fotbal intern

Alexandru Păun, eroul clujenilor în Viitorul – CFR 0-1: “Mă bucur că antrenorul m-a folosit pe mine”

16.03.2019 | 22:53
Alexandru Paun eroul clujenilor in Viitorul  CFR 01 Ma bucur ca antrenorul ma folosit pe mine

Alexandru Păun a fost eroul clujenilor în meciul Viitorul – CFR Cluj 0-1. Atacantul de 23 de ani a marcat singurul gol al formaţiei din Gruia, liderul play-off-ului din Liga 1 Betano, cu toate că nu era anunţat în echipa probabilă pentru meciul de la Ovidiu.

Alexandru Păun, eroul clujenilor în Viitorul – CFR 0-1: “A fost o deplasare grea”

Alexandru Păun a fost eroul clujenilor în meciul Viitorul – CFR Cluj 0-1 şi a profitat din plin de faptul că s-a accidentat George Ţucudean la încălzire. Atacantul de 23 de ani i-a luat locul în primul 11 al campioanei României şi a înscris golul victoriei.

“Mă bucur că am reuşit să înscriu. A fost o deplasare grea. Mă bucur că antrenorul m-a folosit pe mine. Sunt foarte bucuros pentru golul marcat. Pentru antrenor, rezultatele vorbesc, iar Mister are cinci victorii din cinci meciuri. Viitorul mai are şanse. A fost important pentru noi că am obţinut trei puncte pe terenul unei echipe bune. Ştiam că joacă foarte bine acasă. Au ratat mult, dar aşa este fotbalul. Îl aşteptăm cât mai repede pe Ţucudean. E un jucător important pentru noi”, a declarat Alexandru Păun la finalul meciului Viitorul – CFR Cluj 0-1.

Ciprian Deac, după Viitorul – CFR Cluj 0-1: “Nu suntem cea mai spectaculoasă echipă”

La finalul meciului Viitorul – CFR Cluj 0-1, Ciprian Deac a susţinut că victoria împotriva echipei antrenate de Gică Hagi a fost una dificil de obţinut, în condiţiile în care dobrogenii au avut câteva ocazii de a înscrie.

“A fost o victorie grea. Viitorul este o echipă foarte bună. Pasează mult şi e greu să te ţii după ei. Au avut câteva ocazii bune, a fost un meci deschis. Aveam nevoie de o victorie, mai ales că urmează această pauză. Putem să ne gândim la următoarele meciuri. Nu vrem să mai coborâm de pe primul loc. Nu suntem o echipă spectaculoasă, dar marcăm când trebuie. Suntem echipa care a primit cele mai puţine goluri. Ţucudean s-a resimţit încă de dimineaţă, la antrenament. Ne-a lipsit atunci când nu a jucat. Ianis este un jucător foarte bun şi sunt sigur că va ajunge mare”, a mai precizat Ciprian Deac.

Tags: