Sport

Alexandru Pelici pune tunurile pe arbitri după Mioveni – CFR 0-1: „Noi suntem câștigătorii morali”

Tehnicianul galben-verzilor și-a felicitat elevii pentru jocul prestat și a dat de pământ cu brigada condusă de Andrei Chivulete: „Noi suntem câștigătorii morali”
07.08.2021 | 00:30
Alexandru Pelici pune tunurile pe arbitri dupa Mioveni  CFR 01 Noi suntem castigatorii morali
ADVERTISEMENT

Deși spera să profite de oboseala acumulată după prima manșă a duelului cu Young Boys Berna, contând pentru turul trei preliminar al Ligii Campionilor, nou-promovata CS Mioveni a pierdut la limită, scor 1-0, pe propriul teren, în fața campioanei CFR Cluj.

Imediat după fluierul final, Alexandru Pelici a acuzat maniera de arbitraj a brigăzii conduse de Andrei Chivulete. „Plecăm cu tolba goală, dar noi suntem câștigătorii morali”, a răbufnit tehnicianul galben-verzilor, felicitându-și, însă, elevii pentru jocul prestat.

ADVERTISEMENT

Unicul gol al partidei a fost marcat de Claudiu Petrila, în minutul 49, după o fază litigioasă. În ciuda poziției evidente de ofsaid, fanionul a rămas jos, iar campioana en-titre se bucură de un start perfect de sezon, cu 12 puncte din tot atâtea posibile.

Alexandru Pelici acuză arbitrajul după înfrângerea cu CFR Cluj

Plecăm cu tolba goală, dar noi suntem câștigătorii morali! Păcat, puteam să egalăm. Jocul ne dă speranțe, am fost de la egal cu CFR. 

ADVERTISEMENT

Nu se poate rezolva nimic în privința fazelor litigioase. Nu tiu dacă aș rezolva ceva dacă am fi mai vocali. Important e să nu fie cu rea voință”, a declarat Alexandru Pelici la flash-interviul de după meci.

Scarlatache: „Nu mai putem să schimbăm nimic”

În ton cu discursul tehnicianului, Adrian Scarlatache, unul dintre cei mai experimentați jucători din lotul Mioveniului, a criticat maniera de arbitraj, dar s-a arătat optimist în privința șanselor echipei de a face o figură frumoasă pe prima scenă a fotbalului românesc.

ADVERTISEMENT

Cel mai important pentru noi este că ne-au aplaudat suporterii la final și cred că asta spune multe despre jocul nostru. Penalty cred că a fost, s-a auzit lovitura la Garutti cred că şi de pe bancă.

Asta este, nu mai putem să schimbăm nimic. Cu CFR  nu e ușor să joci, au jucători de calitate. Dacă ieșeam mai devreme la joc, cred că ne-ar fi surprins. Așa, în prima repriză nu au avut decât o singură ocazie”, a explicat fundașul de 34 de ani.

ADVERTISEMENT

În următoarea etapă, galben-verzii vor da piept cu Dinamo și speră să obțină toate cele trei puncte. Partida este programată luni, 16 august, la ora 21:30, pe stadionul din Ștefan cel Mare.

Dinamo este pe val, dar mergem cu gândul să scoatem ceva din acel meci. Avem doar trei puncte, așa că avem nevoie de punct sau puncte la Dinamo”, a mai spus Scarlatache.

ADVERTISEMENT
Tags: