News

Alexandru Rafila, criză de râs în direct după o declarație a lui Nelu Tătaru. „Ar putea câștiga ușor iUmor”

05.08.2020 | 17:03
Alexandru Rafila criza de ras in direct dupa o declaratie a lui Nelu Tataru Ar putea castiga usor iUmor
ADVERTISEMENT

Ministrul Nelu Tătaru a ajuns subiect de glumă pentru experții medicali din România, în frunte cu profesorul Alexandru Rafila.

Invitat la Marius Tucă Show, Rafila a făcut o criză de râs alături de moderatorul emisiunii în momentul în care a citit o declarație demnă de Caragiale.

ADVERTISEMENT

Din păcate, declarația îi aparținea ministrului Nelu Tătaru și nu era un moment umoristic, cu toate că audiența a râs ca și cum ar fi la un spectacol de tip stand-up comedy.

Nelu Tătaru a ajuns de râsul lui Alexandru Rafila, din cauza unor declarații

Marius Tucă l-a rugat pe Rafila să comenteze o declarație făcută de Tătaru la TVR, din care doar Sherlock Holmes ar înțelege din prima ce a vrut să transmită ministrul sănătății.

ADVERTISEMENT

Suntem pe acel trend crescător, dar scăzând ca și intensitate a creșterii numărului de cazuri de la o zi la alta – nu suntem în scădere – suntem în momentul în care, dacă respectăm următoarele săptămâni niște lucruri, ar trebui să ajungem la un platou. Eu aș vrea să se stabilească la 1.200, la 1.300, dar el se poate stabili la 1.500. Dar 1.500 la 10 zile înseamnă încă 300 de cazuri în plus pe terapie intensivă”, a declarat Tătaru la TVR.

Mai mult, Tătaru a vorbit despre clasica „cocoașă” a valului de Covid-19, moment în care Rafila nu s-a mai putut stăpâni și a râs copios pe seama talentului de a comunica al lui Tătaru.

ADVERTISEMENT

Încă este primul val, dar noi putem transforma acest prim val într-un val cu două cocoașe. Putem face o a doua cocoașă care poate fi mai violentă decât prima, în condițiile în care dacă atunci acționa un instinct de conservare, acum parcă acest instinct de conservare este dat la o parte de concetățenii noștri”, a mai transmis Tătaru.

Cei prezenți în studio au râs atât de tare încât moderatorul Marius Tucă a fost nevoit să ceară un moment publicitar, pentru a se asigura că râsul molipsitor al lui Rafila nu mai face „ravagii”.

ADVERTISEMENT

Din păcate pentru Tătaru, internauții nu au apreciat momentul și i-au acordat o bulină neagră ministrului. „Asta arată că numai Dumnezeu ne mai scăpă de așa proști în guvern. Normal că au râs, că este de râs. Și ce dacă este ministru, să-i facă cineva un control, la cap bineînțeles”, a scris un cititor, fiind completat de un alt român revoltat: „Doamne, Dumnezeule! Parcă suntem la “iUmor” Domnul ministru Tătaru dacă merge la emisiunea “iUmor” ar câștiga sigur. Oare dansul revede ce a spus?”.

ADVERTISEMENT