Sport

Alexandru Răuță critică deciziile oamenilor din conducerea lui Dinamo: „Nici nu știu cum îi cheamă pe toți care au fost pe aici!”

Alexandru Răuță, căpitanul lui Dinamo, a vorbit despre deciziile neinspirate pe care le-au luat, în acest sezon, oamenii din conducerea formației bucureștene.
19.03.2022 | 14:23
Alexandru Rauta critica deciziile oamenilor din conducerea lui Dinamo Nici nu stiu cum ii cheama pe toti care au fost pe aici
Alexandru Răuță, căpitanul lui Dinamo, a vorbit despre deciziile neinspirate pe care le-au luat, în acest sezon, oamenii din conducerea formației bucureștene
ADVERTISEMENT

În actualul sezon, Dinamo a avut nu mai puțin de cinci antrenori și 53 de jucători.

Alexandru Răuță critică deciziile oamenilor din conducerea lui Dinamo

Căpitanul „câinilor” susține că Dinamo suferă din cauza lipsei de omogenitate. Acesta este de părere că schimbările dese de antrenori și jucători au dăunat foarte mult echipei roș-albe.

„Nici nu știu cum îi cheamă pe toți jucătorii care au fost pe aici. Este foarte greu să faci o echipă când într-un sezon schimbi 5 antrenori și peste 50 de jucători.

ADVERTISEMENT

Cred că am suferit anul acesta la capitolul omogenitate, iar asta s-a văzut. Ne-au bulversat foarte mult schimbările. E foarte, foarte greu dacă nu ai un lot omogen și un singur antrenor de la începutul sezonului. 

Fiecare antrenor a venit cu filozofia lui, cu jucătorii lui. Nu e ușor pentru cei mai vechi să se schimbe atâția jucători lângă tine. Dar acum nu mai putem da timpul înapoi”, a declarat Alexandru Răuță, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

ADVERTISEMENT

În următoarea partidă din play-out, Dinamo o va întâlni, acasă, pe Sepsi Sfântu Gheorghe. Meciul este programat duminică, la ora 16:00.

Trupa lui Dusan Uhrin se află pe locul 14 din Casa Pariurilor Liga 1, cu nouă puncte.

  • 500.000 de euro este cota lui Alexandru Răuță, conform transfermarkt.com
  • 1 pasă decisivă a dat Alexandru Răuță în 23 de partide bifate pentru Dinamo, în actualul sezon
ADVERTISEMENT