Sport

Alexandru Răuță, devastat după înfrângerea cu Farul Constanța: „Am luat un gol de cascadorii râsului!”

Dinamo a fost învinsă de Farul Constanța, 0-3, în etapa 6 de Liga 1. La finalul meciului, Alexandru Răuță și Ricardo Grigore s-au arătat descumpăniți pentru rezultatul nefast înregistrat de Dinamo.
21.08.2021 | 00:03
Alexandru Rauta devastat dupa infrangerea cu Farul Constanta Am luat un gol de cascadorii rasului
ADVERTISEMENT

Golurile partidei Farul Constanța – Dinamo au fost marcate de Betancor (două goluri) și Ganea.

Alexandru Răuță, devastat după înfrângerea cu Farul Constanța

Răuță susține că nu vede cu ochi buni viitorul lui Dinamo, dacă nu i se va ridica interdicția la transferuri.

În același timp, mijlocașul, în vârstă de 29 de ani, s-a plâns de faptul că Dinamo duce lipsă de jucători cu experiență.

ADVERTISEMENT

„Un moment dificil. Știam că vom trece prin momente dificile, pentru că suntem o echipă tânără. Am luat un gol de cascadorii râsului.

Betancor a avut o execuție incredibilă și l-a prins pe Eșanu în față. Gândiți-vă că cei mai cu experiență încercăm să-i integrăm ușor, ușor pe cei tineri.

ADVERTISEMENT

Noi suntem o echipă în formare, așteptările sunt mari la Dinamo, chiar dacă sunt copii. Dacă nu se ridică interdicția la transferuri, nu văd bine treaba.

Trebuie să facă toate eforturile ca să mai aducă jucători. Doar Anton mai are memoriu, dar, în rest, suntem toți la echipă, cu sufletul. Sperăm să ne trezim, chiar dacă sunt copii, chiar dacă nu au experiență”, a declarat Alexandru Răuță, la finalul partidei cu Farul Constanța.

ADVERTISEMENT

Ricardo Grigore: „Am avut o seară neagră!”

De cealaltă parte, Ricardo Grigore susține că Dinamo a avut o seară neagră și speră ca jucătorii tineri să capete cât mai repede experiență.

„Trebuie să trecem peste, pentru că nu avem ce face. Ne așteaptă un meci foarte dificil la Argeș.

ADVERTISEMENT

Au jucători cu calitate (n.r. Farul Constanța), dar nu sunt greu de oprit. Am avut o seară neagră, au fost niște execuții frumoase ale lor.

E greu să ai mulți copii în jurul tău, dar trebuie să încercăm să-i ajutăm și pe ei, să capete cât mai repede încredere.

Nu avem cum să fim supărați pe Eșanu, să nu uităm de câte ori ne-a salvat și câte puncte ne-a protejat. Are și el de învățat ca și noi, a fost o seară neagră și pentru el.

Sper ca cei tineri să capete cât mai repede experiență. Nu știu ce poate fi mai rău, pentru că am fost în cele mai rele situații la Dinamo. Mai este mult de jucat și sper să ne intre cât mai repede și nouă acțiunile pe care le lucrăm la antrenament. Nu ne privește pe noi ce se întâmplă cu transferurile, trebuie să ne gândim că ăștia suntem”, a declarat Ricardo Grigore.

ADVERTISEMENT