Alexandru Rebeja, adolescentul electrocutat la podul CFR Herăstrău, transferat în Belgia. Apel disperat pe facebook

Eduard Nicolae Popa   
în HotNews
17/06/2019, 17:51
Alexandru Rebeja, adolescentul electrocutat la  podul CFR Herăstrău, transferat în Belgia. Apel disperat pe facebook
Tânărul Alexandru Rebeja s-a electrocutat duminică la podul CFR din Herăstrău *foto: facebook

Duminică, un adolescent de 16 ani s-a electrocutat pe podul CFR din București și a suferit arsuri de gradul 2 și 3 pe 60% din suprafața corpului. Numele său este Alexandru Rebeja și este un dansator foarte talentat din Chișinău. Oamenii care îl cunosc s-au solidarizat pentru a strânge bani să îl ajute, în contextul în care autoritățile au pus la dispoziție un avion militar și au reușit să îl trimită la Belgia.

Alexandru Rebeja a fost transferat în Belgia

Anunțul că adolescentul de 16 ani va fi transferat în Belgia a fost făcut de către ministrul Sănătății, Sorina Pintea. Alexandru este născut la Chișinău, dar stă cu fratele său în București. Acesta va merge în Belgia să stea alături de tânărul care s-a electrocutat pe podul CFR din Parcul Herăstrău. El este un tânăr actor și dansator foarte talentat și l-a ajutat de mai multe ori pe fratele său în acțiunile sale caritabile:

“Este din Chişinău, este dansator, crescut şi educat de fratele mai mare, Ştefan Rebeja, persoana care ne-a fost alături in toate evenimentele caritabile, organizate in sprijinul copiilor diagnosticati cu tulburari de spectru autist”, este mesajul postat pe pagina de FB  “Împreuna pentru Alexandru.”

Alexandru Rebeja s-a curentat alături de un prieten care a vrut să îl salveze

Alexandru Rebeja s-a curentat duminică pe 60% din suprafața corpului, după ce s-a urcat pe podul CFR din Herăstrău iar un arc electric i-a traversat tot corpul. Un prieten de-ai săi de 19 ani a venit în ajutorul lui și l-a salvat, dar a suferit și el arsuri pe ambele mâini.

Cei care vor să ajute familia Rebeja, pot să doneze bani la următorul cont:

Stefan Rebeja
IBAN: RO11INGB0000999904084801

Închide ×