Fotbal intern

Alexandru Stan dă în judecată FCSB! Fundașul nu acceptă suspendarea contractului

13.04.2020 | 12:36
Alexandru Stan da in judecata FCSB Fundasul nu accepta suspendarea contractului
ADVERTISEMENT

Alexandru Stan este unul dintre fotbaliștii cu contractul suspendat la FCSB, Gigi Becali luând o decizie asemănătoare și în cazul lui Bogdan Planic, Marko Momcilovic, Adi Popa sau Harlem Gnohere. Fundașul transferat de la Asta nu este, însă, de acord cu decizia conducerii și vrea să dea clubul în judecată.

Alexandru Stan dă în judecată FCSB

Gigi Becali a decis, după suspendarea fotbalului din cauza pandemiei de coronavirus, să înjumătățească salariile jucătorilor de bază de la FCSB, în timp ce angajamentele celor aflați în ultimele șase luni de contract sau a fotbaliștilor care nu intrau în planurile lui Bogdan Vintilă au fost suspendate.

ADVERTISEMENT

Este cazul și lui Alexandru Stan, care nu a mai evoluat la FCSB de pe 1 august, căruia Gigi Becali i-a suspendat contractul.

Fundașul adus de la Astra în 2018 nu vrea să accepte, totuși, decizia conducerii „roș-albastre” și vrea să acționeze în instanță clubul FCSB, conform Gsp.

ADVERTISEMENT

În perioada de stare de urgență pe teritoriul României din cauza pandemiei de coronavirus, Alexandru Stan ar urma să încaseze, dacă angajamentul cu FCSB va rămâne suspendat, 2.380 de lei net, sumă infimă în comparație cu salariul pe care îl are în contract, 10.000 de euro lunar.

Alături de Alexandru Stan, Gigi Becali le-a suspendat contractele lui Cristi Bălgrădean, Marko Momcilovic Adi Popa și Harlem Gnohere, intrați în ultimele șase luni, și lui Bogdan Planic, care a refuzat să semneze prelungirea contractului.

ADVERTISEMENT

45 de minute în acest sezon

Singura prezență a lui Alexandru Stan la FCSB în acest sezon a fost pe 1 august, în returul „dublei” cu Alashkert din turul doi preliminar al Europa League.

Deși revenea după o accidentare de lungă durată, Stan a fost titular în partida de la Giurgiu, însă a fost înlocuit la pauză, după o prestație modestă.

ADVERTISEMENT
  • 14 meciuri a jucat Alexandru Stan la FCSB în ultimele două sezoane
  • 30 iunie 2021 este data la care expiră contractul lui Stan cu FCSB
ADVERTISEMENT