Fotbal intern

Alexandru Stan, fotbalistul care s-a considerat umilit de Dinamo, face acuzații la adresa șefului Centrului de Copii și Juniori al clubului: ”Venea din an în Paști la club”

04.02.2020 | 17:05
Alexandru Stan fotbalistul care sa considerat umilit de Dinamo face acuzatii la adresa sefului Centrului de Copii si Juniori al clubului Venea din an in Pasti la club
Alexandru Stan, fotbalistul care s-a considerat umilit de Dinamo, face acuzații la adresa șefului Centrului de Copii și Juniori al clubului: ”Venea din an în Paști la club”. Sursa foto: fcdinamo.ro
ADVERTISEMENT

Caz revoltător în fotbalul românesc. Alexandru Stan (20 de ani), fost component al celor de la FCSB, Dinamo, U Craiova și Concordia Chiajna, a povestit calvarul pe care l-a trăit ca junior pentru că n-a avut pile și n-a cotizat la antrenori.

Alexandru Stan, fotbalistul umilit la Dinamo, acuze la adresa șefului Centrului de Copii și Juniori al clubului: ”Venea din an în Paști la club”

Alexandru Stan a vrut să facă public cazul său și a trimis o scrisoare către site-ul OglindaGorjului.ro intitulată ”Aripi frânte” în care a descris felul în care antrenorii și impresarii s-au purtat cu el, mai ales după ultima sa aventură la Pandurii Tg. Jiu, unde a fost în probe.

ADVERTISEMENT

Tânărul fotbalist a povestit episoade incredibile petrecute la echipele unde a fost legitimat. Despre perioada petrecută la Craiova spune: ”Aici am întâlnit cele mai multe hiene fără suflet”. Apoi a vorbit și despre Dinamo, unde antrenorul i-a spus direct: ”Stane, când dai și tu o sticlă de whisky?”.

Cei de la ProSport au luat legătura cu o parte dintre cei acuzați de Stan. Gabi Răduță (foto dreapta), șeful Centrului de Copii și Juniori de la Dinamo, afirmă că nu-l cunoaște pe tânărul fotbalist.

ADVERTISEMENT

”Nu-l cunosc pe acest băiat, dacă era un jucător promițător probabil că-l știam. N-a interacționat cu mine niciodată. Probabil că el era la minifotbal atunci, dar eu conduc fotbalul în 11. N-a fost la minifotbal? Chiar nu-l cunosc. I-am întrebat și pe ceilalți din club și nu-l cunoaște nimeni.

Oricum, dintre antrenorii de atunci au plecat toți. Nu știu ce s-a întâmplat, eu am antrenori noi la club. Pentru mine ăsta nu e un subiect”, a spus Gabi Răduță pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Alexandru Stan, replică pentru antrenorul de la Dinamo: ”Venea din an în Paști la antrenament”

În replică, tânărul îl acuză pe Răduță de faptul că nu se prezenta la antrenamente. ”Domnul Răduță venea din an în Paști la club și nu prea știa ce se întâmplă pe acolo. Dânsul stătea numai cu mâna în buzunar pe scaun la birou.

Nu vreau să dau numele antrenorului care mi-a cerut sticla de whiskey pentru că nu e frumos. Domnul Răduță poate spune ce vrea. Eu nu mint, n-am de ce să mint”

ADVERTISEMENT

Ce spun celelalte cluburi acuzate de Stan în scrisoare

Concordia Chiajna: ”Nu știu despre ce antrenor este vorba. Regulile sunt foarte clare și cine calcă pe bec este exclus imediat. Nu există compasiune. În ziua de azi nu poți garanta pentru nimeni, dar dacă un antrenor ar face așa ceva la Concordia Chiajna, ar fi concediat imediat” (Costel Orac, șeful Centrului de Copii și Juniori”

Pandurii Târgu Jiu: ”Am văzut acea scrisoare și ne-a surprins. Ne-am întâlnit cu conducerea administrativă și cu antrenorul Călin Cojocaru. Nu reușesc să fac legătura cu ce a vrut copilul să spună, bănuiesc că există frustrări din partea lui” (Camilian Floroiu, director sportiv)

ADVERTISEMENT
Tags: