Fotbal intern

Alexandru Stan, aproape de plecarea de la FCSB! Detalii despre transfer

07.02.2019 | 15:29
Alexandru Stan aproape de plecarea de la FCSB Detalii despre transfer

Fundașul stânga Alexandru Stan, adus de FCSB de la Astra Giurgiu cu câteva zile înainte de dubla cu Rapid Viena, a fost în discuție pentru o plecare de la roș-albaștri în această iarnă.

FANATIK a aflat că Stan a fost dorit de Gaz Metan Mediaș, preluată de Edi Iordănescu în urmă cu o lună, după ce Mihai Teja a acceptat oferta lui Gigi Becali și a venit la FCSB.

Alexandru Stan, dorit de Edi Iordănescu la Gaz Metan Mediaș. Transfer imposibil!

Edi Iordănescu a lucrat cu Alexandru Stan în timpul mandatului la Astra Giurgiu și îl apreciază foarte mult pe cel care a și purtat banderola de căpitan al fostei campioane. Edi l-ar fi vrut pe Stan la Gaz Metan Mediaș, acum, ca împrumut, dar transferul nu putea fi realizat.

„Stan crede că e la teatru Boema. El nu joacă fotbal, el e la teatru. Dacă vine după accidentare trebuie să dai loburi la mișto? Ești la tenis? S-a născut la loburi? E prea indolent, parcă e pe faleză la plimbare, parcă nu e pe teren. Nu poți să câștigi campionatul așa” – Gigi Becali despre Stan după meciul de la Botoșani

Din datele FANATIK, Gigi Becali și-a dat acordul pentru plecarea lui Stan, considerând că se poate dispensa de serviciile acestuia. Nu s-a putut face nimic, pentru că Stan nu poate juca la o altă echipă în afară de FCSB și Astra în actualul sezon. El a început campionatul la giurgiuveni, apoi s-a transferat la București, astfel că nu mai poate bifa a treia formație până în vară.

Alexandru stan, transfer blocat de la fcsb la gaz metan mediaș
Alexandru Stan îl felicită pe Florinel Coman după golul din lovitură liberă cu Sepsi Sf. Gheorghe
  • 300.000 de euro a costat transferul lui Stan de la Astra la FCSB, cu care are contract până în vara lui 2021
  • 900.000 de euro este valoarea actuală a lui Alexandru Stan

FCSB e cel mai bine acoperită la fundașul stânga în acest moment

O plecare a lui Stan nu ar afecta lotul roș-albaștrilor în actuala componență. Postul de fundaș stânga este cel mai bine acoperit la echipa lui Mihai Teja. În afara lui Alexandru Stan, pe acea poziție mai pot juca Junior Morais, care este titularul actual, Marko Momcilovic, Lucian Filip, chiar și Mihai Roman, care a fost folosit aici contra CFR-ului. Deci nu mai puțin de 5 nume pentru un post!

Alexandru stan, transfer blocat de la fcsb la gaz metan mediaș
Alexandru Stan a luat titlul în Liga 1 cu Astra Giurgiu, unde a lucrat și cu Edi Iordănescu

Alexandru Stan, care chiar azi, 7 februarie, împlinește 30 de ani și-a pierdut postul de titular după accidentarea de la finalul sezonului de toamnă. În acest moment îi va fi greu să-i ia fața lui Junior Morais, fiind a treia variantă și pe postul de fundaș stânga, și pe cel de fundaș dreapta.

  • 8 meciuri a jucat Stan pentru FCSB în Liga 1 Betano, toate ca fundaș stânga
  • 3 posturi poate acoperi Alexandru Stan: fundaș stânga, stoper, fundaș dreapta