Fotbal intern

Alexandru Tudor, cadou de 100.000 de euro din partea lui Gigi Becali

14.10.2019 | 21:05
Alexandru Tudor cadou de 100000 de euro din partea lui Gigi Becali
ADVERTISEMENT

Alexandru Tudor a primit o mașină în valoare de 100.000 de euro de la Gigi Becali, cadou primit la nunta fiicei finanțatorului FCSB. Becali îl consideră pe Alexandru Tudor mâna lui dreaptă și i-a oferit un BMW X6 (485 de cai), pe care l-a condus și la nunta Teodorei.

Alexandru Tudor a primit un cadou de 100.000 de euro de la Gigi Becali

Nu mai este urmă de îndoială că Alexandru Tudor este cu adevărat mâna dreaptă a lui Gigi Becali, după cu acesta declara, chiar și atunci când Narcis Răducan a revenit la FCSB: Tudor este aici, pentru că el este cel mai puternic. Nu e Narcis cel mai puternic, el e cel mai puternic. E mâna mea dreaptă, în club. Cea mai mare putere el o are”.

ADVERTISEMENT

„Are rugăciunea mai puternică decât mine. Acum mă închin, ca să nu îl mândresc, dup-aia se supără că de ce l-am lăudat în rugăciune”, declara gigi Becali.

Mașina primită de Alexandru Tudor la nunta Teodorei Becali. Sursă foto: sport.ro
Mașina primită de Alexandru Tudor la nunta Teodorei Becali. Sursă foto: sport.ro

Narcis Răducan nu a fost invitat la nuntă

Narcis Răducan a fost singurul om de la FCSB care nu a fost chemat la nunta Teodorei, până și foștii antrenori ai vicecampioanei României, Mihai Teja, Nicolae Dică și Laurențiu Reghecampf au fost invitați. „Reghe” nu a putut să ajungă pentru că avea meci, dar a fost prezentă Ana Maria Prodan, soția sa. Narcis l-a înlocuit pe Mihai Stoica în postul de director sportiv al clubului.

ADVERTISEMENT

Revenind la cadoul primit de Alexandru Tudor, fostul arbitru internațional are o mașină cu mai mulți cai putere decât Denis Alibec, care deține un McLaren de 412 cai-putere.

  • în 5,5 secunde mașina lui Alexandru Tudor prinde 100 km/h