Fotbal intern

Alexandru Tudorie îşi amână debutul la Universitatea Craiova! Ce s-a întâmplat cu atacantul transferat de Ştiinţa. Exclusiv

24.08.2020 | 13:06
Alexandru Tudorie isi amana debutul la Universitatea Craiova Ce sa intamplat cu atacantul transferat de Stiinta Exclusiv
alexandru tudorie
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a câştigat primul meci oficial al sezonului 2020-2021, însă Cristiano Bergodi nu s-a putut baza pe Alexandru Tudorie, transferat în această vară de olteni. FANATIK a aflat că atacantul de 24 de ani a fost obligat să-şi amâne debutul în tricoul Ştiinţei.

Alexandru Tudorie a fost împrumutat de U Craiova de la Arsenal Tula, informaţie oferită în exclusivitate de FANATIK, iar oltenii au posibilitatea unui transfer definitiv la finalul sezonului. Fotbalistul a ratat primul meci din Liga 1, victoria Ştiinţei cu Sepsi, şi nu va prinde nici următoarele două partide ale echipei lui Cristiano Bergodi.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Alexandru Tudorie s-a accidentat la ultimele antrenamente ale Universităţii Craiova în Austria. Din acest motiv, atacantul de 24 de ani nu a prins lotul pentru meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe şi va rata partidele cu Lokomotiv Tbilisi şi Astra Giurgiu.

Alexandru Tudorie mai are de aşteptat pentru debutul la Universitatea Craiova

Din informaţiile FANATIK, Alexandru Tudorie va face un RMN în această săptămână pentru a afla cât trebuie să stea departe de gazon. Cel mai probabil, atacantul va putea să fie apt după pauza de două săptămâni pentru meciurile selecţionatei României în Liga Naţiunilor.

ADVERTISEMENT

Astfel, dacă rezultatul RMN-ului va fi unul pozitiv, Alexandru Tudorie ar putea să debuteze în tricoul Universităţii Craiova la meciul cu Viitorul, programat în weekend-ul 12-13 septembrie.

În sezonul trecut, Alexandru Tudorie a jucat la FC Voluntari, unde a fost împrumutat de Arsenal Tula. Fotbalistul a semnat cu formaţia rusă în iulie 2019, când ilfovenii l-au vândut pentru 400.000 de euro. În prezent, atacantul este cotat la 550.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova se pregăteşte de meciul cu Lokomotiv Tbilisi

După victoria cu Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 1-0, U Craiova se pregăteşte de primul meci european al sezonului. Oltenii vor juca joi, de la ora 20:00, cu Lokomotiv Tbilisi, partidă din turul 1 preliminar al Europa League. Din cauza schimbărilor din programul UEFA, meciurile din preliminariile UEL se vor disputa într-o singură manşă.

În ultima etapă din prima ligă a Georgiei, Lokomotiv Tbilisi a obţinut o remiză cu Samtredia, scor 0-0. “Lokomotiv nu este în cea mai bună formă înainte de Europa League”, au scris jurnaliştii georgieni.

ADVERTISEMENT

Dacă o va elimina pe Lokomotiv Tbilisi, Universitatea Craiova nu va mai fi cap de serie la tragerea la sorţi pentru turul 2 preliminar din Europa League. În aceste condiţii, oltenii ar putea să se dueleze cu Tottenham, FC Basel, FC Copenhaga, VfL Wolfsburg, BATE Borisov, AC Milan sau Galatasaray. Pe lista posibililor adversari se află şi echipe accesibile: FK Jablonec, Hartberg, Zrinjski Mostar sau Alashkert.


  • (P) Cota BETANO pentru Lokomotiv Tbilisi – U Craiova: 1,72 este cota pentru “2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT