Fotbal intern

Tudorie vrea răzbunare. “Nu a uitat că a fost trimis la cărat bagaje!”

Alexandru Tudorie vrea să se răzbune pe FCSB.  Vineri FCSB se deplasează pe terenul celor de la FC Voluntari pentru disputarea primei etape din retur, iar Claudiu Niculescu se pregăteşte să...
08.10.2017 | 18:07
Tudorie vrea razbunare Nu a uitat ca a fost trimis la carat bagaje

Alexandru Tudorie vrea să se răzbune pe FCSB.  Vineri FCSB se deplasează pe terenul celor de la FC Voluntari pentru disputarea primei etape din retur, iar Claudiu Niculescu se pregăteşte să îi dea o replică pe măsură lui Nicolae Dică. În tur ilfovenii au fost învinşi de către vicecampionii Românei, pe Naţional Arena, în ultimul minut de joc atunci când internaţionalul de tineret al roş-albaştrilor, Dennis Man a înscris golul de 2-1.

În această partidă Claudiu Niculescu se poate baza şi pe golgheterul echipei, Alexandru Tudorie cel care nu a uitat că în momentul în care era la Steaua, Laurenţiu Reghecampf a spus public despre el că poate să dea o mână de ajutor echipei la cărat de bagaje.Vezi video În acel moment fostul internaţional de tineret fusese trimis de către Reghe la Steaua II. Mai mult, în momentul în care era oprit în lotul de 18 atacantul de acum al ilfovenilor era oprit ca rezervă de fundaş central.

Alexandru Tudorie şi-a revenit la FC Voluntari

Însă Alexandru Tudorie s-a transferat între timp defintitiv la FC Voluntari, iar în acest campionat a reuşit deja şase goluri pentru ilfoveni. Managerul general al echIpei pregătite de către Claudiu Niculescu speră că atacantul lor o să îşi continue seria bună şi cu un gol sau goluri împotriva celor de la FCSB. “Ne aşteaptă un meci greu cu Steaua, iar noi cei din conducere ne ocupăm încă de pe acum de organizarea acestui joc. Partida se va disputa pe terenul nostru din Pipera şi vrem ca totul să iasă ca la carte. La rândul său, Claudiu Niculescu se ocupă de partea tehnică de la echipă şi a intrat şi el în febra meciului.

În tur aM fost doar la un minut de un rezultat bun împotriva Stelei, iar acum vrem să ne luăm revanşa. Mă bazez şi pe forma lui Tudorie şi sper să continue seria lui bună de goluri marcate în prima divizie. Tudorie nu a uitat că a fost trimis să care bagaje la Steaua şi sunt sigur că vrea să le arate foştilor lui conducători că este un fotbalist de valoare. Dar până la urmă Claudiu Niculescu are un merit mare la forma în care este acum Tudorie”, a spus Leasă.

6 goluri a marcat Tudorie pentru Voluntari în Liga 1!