Fotbal intern

Alexandru Vlad, negocieri avansate cu Dinamo! A fost dat afară de la CFR

18.06.2018 | 17:41
Alexandru Vlad, negocieri avansate cu Dinamo! A fost dat afară de la CFR
Alexandru Vlad negociază cu Dinamo.

Alexandru Vlad se află în negocieri avansate cu FC Dinamo Bucureşti, după ce oficialii de la CFR Cluj au decis să-i rezilieze contratcul. Deşi a jucat în patru meciuri pentru campioana României, FANATIK.RO a aflat că Florin Bratu şi oamenii din conducerea lui Dinamo au făcut primul pas pentru fundaşul în vârstă de 28 de ani.

Alexandru Vlad a ajuns la CFR Cluj în luna iulie a anului 2017, dar fundaşul stânga nu a avut foarte multe ocazii să joace pentru campioana României. “Câinii” au încercat şi în mandatul lui Vasile Miriuţă să-l aducă pe Alexandru Vlad la Dinamo, dar cele două părţi nu au ajuns la un acord.

Dinamo a negociat cu Alexandru Vlad şi în iarnă

În iarnă, oficialii de la FC Dinamo Bucureşti s-au gândit la posibilitatea de a-l transfera definitiv pe Alexandru Vlad, în schimbul unei sume de bani care trebuia să fie oprită de ardeleni din transferul de 750.000 de euro a lui Valentin Costache, dar clujenii nu au acceptat.

Cotat de site-urile de specialitate la 500.000 de euro, Alexandru Vlad a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2020 cu CFR Cluj, echipă unde a ajuns în vara lui 2017. Fotbalistul în  vârstă de 28 de ani a evoluat pe parcursul carierei la echipei precum Curtea de Argeş, Săgeata Năvodari, Pandurii Târgu Jiu şi Dnepr. În sezonul 2017-2018, Alexandru Vlad a jucat în 4 meciuri, în toate competiţiile.

200.000 de euro este cota lui Alexandru Vlad, conform transfermarkt.com

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri