Carousel hot news

Alexe dezvăluie SECRETUL victorie din Giuleşti! “ASTA a făcut diferenţa!”

Marius Alexe, marcatorul golului secund al lui Dinamo în victoria categorică împotriva Rapidului (3-0), este unul dintre susţinătorii lui Ionel Ganea, tehnicianul Rapidului fiind aproape de o...
27.09.2014 | 23:12
Alexe dezvăluie SECRETUL victorie din Giuleşti!

Marius Alexe, marcatorul golului secund al lui Dinamo în victoria categorică împotriva Rapidului (3-0), este unul dintre susţinătorii lui Ionel Ganea, tehnicianul Rapidului fiind aproape de o demitere din Grant în urma rezultatelor nefavorabile.

Jucătorul lui Dinamo a dezvăluit că golul înscris cu Rapid are o semnificaţie aparte prin prisma faptului că este marcat contra unei rivale. “O să rămînă în istorie acest meci, mai ales că este un derby şi este menit să rămînă în analele fotbalului! Este bine că putem să cîştigăm şi în inferioritate, putem să punem presiune pe adversar. Asta a făcut diferenţa! L-am susţinut pe Nedelcearu, toţi facem greşeli. Această eliminare o să îl maturizeze. Un gol în derby înseamnă foarte mult pentru mine, am crescut în spiritul acestor meciuri. Sper să marchez cît mai mult, chiar dacă cel mai important lucru e să cîştige echipa. Mi-ar părea rău ca Ionel Ganea să fie demis, l-am avut antrenor şi este foarte bun în ceea ce face”, a declarat Alexe la LookTV.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri