Video. Alexe, gol după aproape doi ani! Karabukspor, prima victorie a anului

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
03/02/2018, 16:06
Video. Alexe, gol după aproape doi ani! Karabukspor, prima victorie a anului

Karabukspor a obţinut a treia victorie în prima ligă din Turcia, după trei luni de secetă. Formaţia care ocupă ultimul loc în Super Lig se confruntă cu mari probleme financiare, ceea ce a dus la destrămarea coloniei româneşti în această iarnă.

Marius Alexe este singurul român care mai evoluează pentru Karabukspor, iar fostul dinamovist a ruşit să fie decisiv în meciul cu Alanyaspor din etapa a 20-a din Super Lig. Atacantul român a marcat singurul gol al meciului în minutul 79, după o lovitură cu capul.

Alexe a revenit în iarnă la Karabukspor

Fotbalistul de 27 de ani s-a întors la Karabukspor în această iarnă, în prima parte a sezonului fiind împrumutat la Aris Limassol. Marius Alexe nu mai marcase, într-un meci oficial, de pe 20 februarie 2016.

Karabukspor ocupă ultimul loc în Super Lig, cu 12 puncte obţinute în 20 de etape. Echipa lui Marius Alexe se află la şapte puncte de primul loc care ar putea să o ajute să rămână în prima ligă din Turcia.

Ştirea MOMENTULUI

Edi Iordănescu lămurește „cazul Ioniță”: „A fost cea mai dureroasă decizie pentru mine”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.