Cele mai citite

Alexe şi-a găsit echipă după ce a plecat din Cipru! ”Ne vom salva de la retrogradare”

Fostul atacant dinamovist Marius Alexe şi-a găsit echipă după ce a plecat de la formaţia cipriotă Aris Limassol.
Autor: Vicentiu Dinescu | 15.01.2018 | 09:24
Alexe şi-a găsit echipă după ce a plecat din Cipru! ”Ne vom salva de la retrogradare”

Deşi curtat de Dinamo în această iarnă, Alexe a ales să meargă în Turcia revenind la echipa Karabukspor, informează site-ul intersportv.com. Şi asta deşi turcii se confruntă cu mmari probleme financiare şi a decis în această iarnă să se despartă de românii Cristian Tănase, Gabriel Torje, Valerică Găman, Paul Papp şi Gheorghe Grozav.

Marius Alexe, în vârstă de 27 de ani, a semnat un contract pe doi ani cu Karabukspor, pentru care a mai jucat în sezonul 2015-2016 în liga a doua. ”Sunt fericit să mă întorc. Această echipă se va salva de la retrogradare”, a declarat fostul atacant dinamovist după semnarea înţelegerii.

Alexe nu a marcat niciun gol pentru Aris Limassol

În sezonul 2015-2016, Marius Alexe a marcat şapte goluri în 31 de meciuri şi a contribuit la promovarea formaţiei Karabukspor în prima ligă din Turcia, dar apoi nu a mai fost folosit. La începutul anului trecut a fost împrumutat la formaţia slovacă Podbrezova, iar în vară a fost cedat definitiv la Aris Limassol.

În cele nouă partide jucate în acest sezon la formaţia cipriotă, Alexe nu a reuşit să marcheze şi în această iarnă a decis rezilierea contractului de comun acord. Karabukspor trece printr-un moment extrem de delicat başkanul a fugit cu banii. La finalul turului, formaţia turcă este pe ultimul loc în clasament cu 9 puncte, la opt puncte în urma primei formaţii aflate deasupra liniei de salvare.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!