Carousel hot news

“Alexe va ajunge la echipa naţională!”

Flavius Stoican a vorbit despre următoarele partide ale lui Dinamo, cu CSMS Iaşi şi Rapid, din care tehnicianul speră să obţine toate punctele puse în joc....
15.09.2014 | 21:04
“Alexe va ajunge la echipa naţională!”

Flavius Stoican a vorbit despre următoarele partide ale lui Dinamo, cu CSMS Iaşi şi Rapid, din care tehnicianul speră să obţine toate punctele puse în joc.

Important este cum o să ne ridicăm după acest eşec. Avem meci cu CSMS Iaşi, pe care trebuie să-l cîştigăm pentru că jucăm pe teren propriu. Apoi vine meciul cu Rapid, ambele echipe pornesc cu şanse egale. E un derby, sper să fie spectacol şi în tribune, şi pe teren”, a spus Stoican la Digisport.

Tehnicianul lui Dinamo este impresionat de Marius Alex şi susţine că elevul său va ajunge în scurt timp la echipa naţională.

“Alexe este pe drumul cel bun. Contează mult pentru moralul lui că a marcat. Va avea evoluţii din ce în ce mai bune. Sînt convins că va ajunge la echipa naţională. Munceşte, nu are fiţe şi fotbalul îl va răsplăti. Am cîştigat încă un jucător în urma partidei cu Botoşani, pe Gavrilă”, a spus Stoican.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri