Fotbal intern

Alexi Pitu, fotbalistul în vârstă de 16 ani pe care pariază Gică Hagi. “Foarte talentat!”

06.07.2018 | 14:29
Alexi Pitu fotbalistul in varsta de 16 ani pe care pariaza Gica Hagi Foarte talentat

Alexi Pitu este fotbalistul în vârstă de 16 ani pe care Gică Hagi, antrenorul şi patronul formaţiei FC Viitorul Constanţa, pariază pentru sezonul 2018-2019 din Liga 1 Betano. Acesta este şi cel mai tânăr jucător deplasat de fosta campioană a României în stagiul de pregătire din Polonia.

Mai mult, Alexi Pitu a debutat pentru FC Viitorul Constanţa într-un meci amical cu Galatasaray, iar Gheorghe Hagi lasă de înţeles că ar putea să-l folosească în sezonul 2018-2019 la prima echipă. Un super jucător foarte tânăr, talentat, cu anumite calităţi de atacant şi de decar foarte bune. Avem grijă de el să îl creştem bine, ne bucură tare că el face progrese şi o să fie lângă noi, o să încercam să îi dăm spaţiu“, a spus şi managerul tehnic al Viitorului, Gică Hagi.

Ce spune Alexi Pitu, fotbalistul pe care pariază Gică Hagi

Este o onoare pentru mine să fiu aici, alături de jucătorii de la echipa mare, înseamnă că am avut nişte realizări anul ăsta ca să ajung în lotul echipei mari şi sper să rămân în continuare aici. Obiectivele mele, cum am zis, sunt să joc în Liga 1, iar la juniori să câştigăm campionate, iar al echipei cred că este calificarea în play-off“, a declarat Alexi Pitu.

Gheorghe Hagi în timpul unei conferinţe de presă susţinută în Polonia, acolo unde Viitorul se află în cantonament
Gică Hagi, antrenorul lui FC Viitorul Constanţa, în timpul conferinţei de presă în care a vorbit despre Alexi Pitu

Alexi Pitu este născut în 2002 în Germania şi provine dintr-o familie de fotbalişti. Adrian Pitu a jucat la Farul, Rocard, Dinamo şi Steaua, iar tatăl său la Karlsruhe.