Sport

Alexi Pitu, taxat dur de Ion Crăciunescu: „Nu îi faci așa ceva lui Hagi, omul care te-a crescut!”

Alexi Pitu a fost taxat dur de Ion Crăciunescu după duelul dintre CFR Cluj și Farul, scor 2-0, iar fostul arbitru i-a adus aminte tânărului mijlocaș că Gică Hagi l-a lansat în fotbal.
16.12.2021 | 23:28
Alexi Pitu taxat dur de Ion Craciunescu Nu ii faci asa ceva lui Hagi omul care tea crescut
Alexi Pitu, taxat dur de Ion Crăciunescu. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

„Regele” a decis să îl scoată pe Alexi Pitu de pe teren în minutul 56, fiind înlocuit cu Eduard Radaslăvescu, moment în care Pitu și-a aruncat mănușile și a plecat direct la vestiare.

Gestul său a fost comentat de Ion Crăciunescu, iar fostul arbitru consideră că Alexi Pitu a exagerat și trebuie să i se atragă atenția ca pe viitor să nu mai aibă un astfel de comportament.

ADVERTISEMENT

Alexi Pitu, taxat dur de Ion Crăciunescu

Alexi Pitu a fost taxat dur de Ion Crăciunescu, după ce tânărul mijlocaș al Farului a plecat direct la vestiare, în momentul în care Gică Hagi s-a decis să îl schimbe în a doua repriză.

„A jucat modest și a fost schimbat, dar gestul lasă mult de dorit. Cum să îi faci așa ceva lui Hagi, omul care te-a crescut, omul care te-a lansat în fotbal și care te-a folosit chiar și atunci când nu meritai să joci.

ADVERTISEMENT

Mie îmi place de el, are talent, dar astfel de lucruri nu se fac, mai ales în fața omului care te-a crescut și care ți-a dat multă încredere”, a spus Ion Crăciunescu, la TV DigiSport.

„Nu numai cu Hagi, dar cu niciun antrenor nu trebuie să ai astfel de reacții!”, a completat și Bogdan Stelea.

ADVERTISEMENT
  • 19 ani are Alexi Pitu

„Trebuie pedepsit!”

Ion Crăciunescu a continuat și consideră că Alexi Pitu trebuie pedepsit pentru gestul său, ceea ce s-ar traduce în a nu fi folosit câteva meciuri la Farul.

„Ce a făcut el nu este normal, trebuie pedepsit și cred că o să aibă o discuție cu Gică despre acest lucru!”, a mai spus Ion Crăciunescu.

ADVERTISEMENT

Alexi Pitu a jucat 20 de meciuri în acest sezon, fără să marcheze, însă a oferit patru pase decisive, fiind unul dintre titularii echipei.

CFR Cluj s-a impus în cele din urmă cu scorul de 2-0, deși Farul a avut posesia și ocaziile mai importante, însă clujenii au fost mai pragmatici și au reușit să câștige.

Golurile campioanei României au fost marcate de către Valentin Costache în minutul 37 și de către Alex Chipciu în minutul 90.

  • 250.000 de euro este cota de piață a lui Alexi Pitu, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT