Sport

Alexi Pitu a plecat la Bordeaux să facă vizita medicală: „Cred în calitățile mele, pot să mă impun acolo”

Alexi Pitu a vorbit pentru prima oară după transferul la Bordeaux, dezvăluit în FANATIK. Gică Hagi i-a transmis un mesaj tânărului fotbalist la plecarea în Franța.
25.01.2023 | 11:15
Alexi Pitu a plecat la Bordeaux sa faca vizita medicala Cred in calitatile mele pot sa ma impun acolo
Alexi Pitu a oferit prima reacție după transferul la Bordeaux. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Alexi Pitu este protagonistul unui transfer bombă în această perioadă de mercato. În direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Giovanni Becali a anunțat în exclusivitate mutarea fotbalistului în vârstă de 20 de ani la Bordeaux pentru aproximativ două milioane de euro. Fostul fotbalist al Farului a oferit primele reacții după transferul în Ligue 2 și a dezvăluit mesajul pe care i l-a transmis Gică Hagi.

Alexi Pitu, prima reacție după transferul la Bordeaux: „Am fost surprins de mutare”

Alexi Pitu a plecat în această dimineață în Franța pentru a efectua vizita medicală. Alături de fotbalist a fost și Zoltan Iașko, directorul sportiv al Farului. Dacă nu vor surveni probleme, tânărul fotbalist va semna un contract pe patru ani și jumătate cu opțiune de prelungire pentru încă un an, așa cum Giovanni Becali a dezvăluit în cadrul ultimei ediții a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Alexi Pitu a mărturisit că a fost surprins de această mutare, pe care a aflat-o imediat după meciul cu Farul – CFR Cluj, scor 0-3. „Sunt foarte fericit pentru acest transfer. Urmează să fac vizita medicală și vom vedea ce va fi.

Am fost surprins de mutare. Chiar după meciul cu CFR am aflat. A vorbit mister cu cei de acolo și s-a realizat. A fost totul din scurt, eu n-am purtat nicio discuție cu ei. Bordeaux e o echipă de tradiție, se află pe locul 2 în campionat și sperăm să facem o figură frumoasă.

ADVERTISEMENT

Ieri am fost la colegi și la echipă și mi-am luat rămas bun. Știu că de la Bordeaux au plecat mai mulți jucători talentați, dar eu nu vreau să mă compar cu alții. Sunt optimist referitor la evoluțiile mele și cred că pot să mă impun acolo”, a declarat Alexi Pitu.

Ce i-a spus Gică Hagi lui Alexi Pitu după transferul la Bordeaux: „Mi-a zis să am încredere în mine”

Alexi Pitu, care a trecut pe rând pe la selecționatele U17, U17, U18, U19, U20 și U21 ale României, a dezvăluit ce i-a spus Gică Hagi după transferul la Bordeaux. Fotbalistul în vârstă de 20 de ani speră ca prin acest transfer să-i atragă atenția lui Edi Iordănescu pentru naționala de seniori a României.

ADVERTISEMENT

„(n.r. Gică Hagi) Mi-a zis să am încredere în mine. Nu vreau să mă compar cu alți jucători. Sper să am evoluții cât mai bune, asta e important. Sunt optimist, cred în calitățile mele, cred că pot să mă impun acolo.

Colegii mei au fost foarte fericiți. Nu este un stres, am încredere în mine, am calități. Trebuie să joc la echipa de club, apoi mă gândesc și la națională”, a mai spus Alexi Pitu.

ADVERTISEMENT

Salariul lui Alexi Pitu la Bordeaux: „Pentru cinci goluri şi assist-uri are 10.000 de euro primă”

Giovanni Becali a dat toate detaliile transferului lui Alexi Pitu la Bordeaux la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Cunoscutul impresar a precizat că Pitu va încasa 25.000 de lunar, însă câștigurile pot crește substanțial.

„El semnează două contracte. Unul pentru liga secundă, unde este echipa acum şi altul pentru Ligue 1, pentru când va promova echipa. Sunt prime la goluri, la assist. Pentru cinci goluri şi assist-uri are 10.000 de euro primă. Pentru 10 goluri şi assist-uri are 20.000. Şi aşa mai departe”, a declarat Giovanni Becali, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT