Sport

Alexi Pitu, primul gol marcat în SuperLiga după 68 de meciuri. Reușită validată după intervenția VAR în CFR Cluj – Farul

Alexi Pitu (20 de ani) a marcat primul gol în Superliga, chiar împotirva campioanei CFR Cluj. Extrema stângă mai are două pase decisive în acest sezon pentru Farul Constanța.
28.08.2022 | 20:59
Alexi Pitu primul gol marcat in SuperLiga dupa 68 de meciuri Reusita validata dupa interventia VAR in CFR Cluj  Farul
Alexi Pitu este evaluat la 600.000 de euro conform Transfermarkt. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Alexi Pitu a readus-o în joc pe Farul Constanța, după ce echipa lui Dan Petrescu a condus cu 1-0, la o fază ciudată la care Radu Petrescu a anulat golul și a dictat penalty.

Puștiul de 20 de ani al lui Hagi reușește primul gol în Superliga împotriva lui CFR Cluj

Farul Constanța a reușit o revenire de excepție în Gruia și a preluat conducerea, iar Alexi Pitu a fostcel mai bun jucător al echipei lui Gheorghe Hagi.

ADVERTISEMENT

Extrema stângă de 20 de ani a reușit să înscrie în minutul 34, după o preluare superbă și un șut care nu i-a dat nicio șansă lui Scuffet.

Pitu a avut însă mari emoții, golul fiind anulat inițial pentru ofsaid și abia apoi validat cu arbitrajul VAR. Dragoș Nedelcu a avut și el un rol important, servindu-l perfect pe mijlocașul ofensiv. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

Alexi Pitu, pasă decisivă la super reușita lui Louis Munteanu

Alexi Pitu a pasat decisiv pentru Louis Munteanu, fostul jucător al Fiorentinei, repatriat de Gică Hagi.

Atacantul de 20 ani a marcat cu un șut fenomenal din afara careului, după ce a preluat mingea excelent. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

Alexi Pitu a mai reuit două pase decisive în acest sezon din Superliga, ambele în prima etapă cu FC U Craiova 1948.

Mijlocașul stânga este evaluat conform Transfermarkt la 600.000 de euro și este unul dintre jucătorii de mare perspectivă ai lui Hagi.

ADVERTISEMENT

Fază ciudată rezolvată cu VAR la CFR Cluj – Farul

CFR Cluj a reușit să deschidă scorul cu „marinarii” încă din minutul 10. Malele a înscris după o centrare din lovitură liberă, însă golul său a fost anulat de arbitrul Radu Petrescu în urma consultării VAR.

Reușita a fost anulată pentru ofsaid, însă arbitrul a observat un henț al lui Mihai Popescu înainte ca mingea să ajungă la Malele.

După mai bine de patru minute de deliberări, același Cephas Malele a înscris din lovitură de la 11 metri.

ADVERTISEMENT