Life

Alexia Eram a făcut marele anunț! Fiica Andreei Esca dă lovitura momentului. Se întâmplă pe 1 decembrie

27.11.2020 | 12:16
Alexia Eram a facut marele anunt Fiica Andreei Esca da lovitura momentului Se intampla pe 1 decembrie
ADVERTISEMENT

Alexia Eram se lansează în modă, iar marea veste pe care fiica Andreei Esca a dat-o pe Instagram a luat prin surprindere pe toată lumea.

Vedeta va lansa linia de produse Killem Studios, pentru care a tot făcut promovare în ultima perioadă, chiar pe 1 Decembrie, de ziua României. Acest proiect o entuziasmează foarte tare pe iubita lui Mario Fresh și le-a promis fanilor că nu vor fi deloc dezamăgiți de hainele colecției.

ADVERTISEMENT

„Mai sunt trei zile până la lansarea Killem X by Alexia Eram. Abia aștept să vedeți pozele, abia aștept să vedeți colecția. Pe 1 decembrie o să facem un live în care o să vă prezentăm toate produsele și site-ul de unde le puteți achiziționa”, este anunțul făcut de fiica Andreei Esca.

Alexia Eram, de la muzică la modă

Tânăra e din ce în ce mai ambițioasă și vrea să cucerească tot ce pot folosindu-se de notorietatea ei, căci cei care o urmăresc știu că Alexia și-a încercat norocul și în muzică, pe lângă design vestimentar.

ADVERTISEMENT

Cu siguranță prețurile produselor sale vor fi pe măsură, căci fata prezentatoarei de la PRO TV știe să se vândă cum trebuie.

Alexia Eram a vorbit recent pe Instastory și cum reușește să își adune forțele pentru a răzbi în această perioadă pandemică, mai ales după ce familia ei a fost lovită destul de dur de noul coronavirus, părinții fiindu-i infectați, iar tatăl său a fost la un moment dat în stare critică la Terapie Intensivă.

ADVERTISEMENT

Fiica Andreei Esca duce dorul festivalurilor

Fata Andreei Esca spune că arma ei principala este optimismul, iar pentru anul 2021 are deja planuri mari: vrea neapărat să ajungă la festivalurile Untold și Neversea, evident dacă se vor ține.

„Nimic nu se compară cu un festival fizic și aș vrea să ne vedem toți acolo și să ne îmbrățișăm și să ne pupăm. Sper să treacă această perioadă, să fie un an mult mai bun, cu mai puține griji, cu mai puține răutăți”, a mărturisit Alexia Eram pe Instagram.

ADVERTISEMENT