Life

Alexia Eram a picat examenul auto? Fiica Andreei Esca s-a pregătit toată vara pentru a fi șoferiță

17.09.2020 | 17:27
Alexia Eram a picat examenul auto Fiica Andreei Esca sa pregatit toata vara pentru a fi soferita
Alexia Eram, mesaj de pe patul de spital. Cum se simte fiica Andreei Esca. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alexia Eram s-a pregătit intens pentru școala de șoferi pe care a tot amânat-o în ultima perioadă. Fiica celebrei prezentatoare Andreea Esca a susținut examenul scris pe 24 august, în ciuda faptului că nu se simțea tocmai pregătită pentru sală.

Tânăra le-a mărturisit fanilor din mediul online că face câteva chestionare pe ultima sută de metri, precizând că-și va ține fanii la curent cu toate informațiile despre examen. Mai în glumă, mai în serios vedeta a declarat că nu va spune nimic dacă a picat sala.

ADVERTISEMENT

Iată că au trecut deja mai bine de trei săptămâni de la susținerea examenului pentru permisul auto și Alexia Eram nu a venit cu nicio lămurire în acest sens. Să fi picat iubita artistului Mario Fresh sala sau a amânat încă o dată susținerea probei scrise?

Alexia Eram a picat sala pentru permisul auto? A făcut numeroase chestionare

Alexia Eram are tot ce-și poate dori o tânără de 20 de ani, dar cu toate acestea îi lipsește carnetul de șofer. Frumoasa vedetă s-a înscris de ceva vreme la școala de șoferi, dar nu a reușit nici până acum să obțină permisul auto și asta din lipsă de timp.

ADVERTISEMENT

Fiica știristei Andreea Esca a amânat momentul susținerii examenului foarte mult timp nu doar din cauza vieții sale ocupate, ci și pentru că mai avea ceva restanțe legat de orele de șofat. Așa se face că s-a pus serios pe treabă și a început să facă chestionare.

„Vreau să fac niște chestionare. Pentru că luni dau sala. Știu că v-am spus de atâtea săptămâni că merg să dau sala, problema este că n-au putut să-mi închidă dosarul pentru că mai aveam niște ore de condus și nu mă simt pregătită.

ADVERTISEMENT

Nu mă simțeam pregătită să-l dau săptămâna trecută sau la începutul săptămânii acesteia, așa că o să-l dau luni, promit. Și vă spun ce am făcut, dacă l-am luat sau l-am picat.

Dacă nu vă spun înseamnă că am picat. Glumesc, nu o să pic. Sper!”, mărturisea Alexia Eram în urmă cu mai bine de trei săptămâni pe InstaStory acolo unde urma să-i informeze pe fani în legătură cu punctajul obținut la examen sau dacă a picat.

ADVERTISEMENT

Din păcate, iubita cântărețului Mario Fresh nu a postat nimic despre școala de șoferi ceea ce ridică multe semne de întrebare. Lipsa ei de reacție lasă de înțeles că nu a luat punctajul necesar pentru a trece mai departe, la examenul susținut în oraș.

ADVERTISEMENT