Life

Alexia Eram abia poate să meargă după operația pe care a suferit-o: „Încă sunt pansată”

17.11.2020 | 21:47
Alexia Eram abia poate sa mearga dupa operatia pe care a suferito Inca sunt pansata
ADVERTISEMENT

Alexia Eram a scăpat de operația de apendicită și a vorbit, cât a putut, despre situația medicală prin care a trecut și în care se află și acum.

Fiica Andreei Esca a fost externată din spital și le-a vorbit fanilor despre cum se simte, spunându-le că este în continuare pansată, dar tot ce e mai rău a trecut.

ADVERTISEMENT

Întrebată dacă era obligatorie această operație, iubita lui Mario Fresh a spus că da, pentru că apendicele era destul de inflamat și nu mai suporta nici ea durerile din ultimele zile.

Alexia Eram, noi detalii despre operația prin care a trecut

„Fiind prima mea operație, am crezut că eu mă operez azi și mâine gata, dar nu este atât de ușor. Abia merg, mă doare, mă ține. Obosesc foarte repede, dar mă recuperez”, le-a spus Alexia Eram fanilor de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

„Am primit foarte multe mesaje de la voi. Am primit foarte multe întrebări în legătură cu operația, așa că o să vă răspund. M-am operat de apendicită. M-ați întrebat dacă a fost neapărat nevoie. Da, pentru că mi-am făcut o ecografie și analize și apendicul meu era destul de inflamat. Dacă mai stăteam câteva zile puteam să dau în altele”, a povestit cu naturalețe tânăra.

Nu are voie să facă sport două săptămâni, cel puțin

„Nu știu cum o să arate cicatricile mele, încă sunt pansată și nu pot să văd, dar am făcut operația laparoscopic, așa că trebuie să fie doar trei găurele micuțe. Recuperarea este destul de rapidă. Două săptămâni n-am voie să fac sport”, a mai mărturisit fiica Andreei Esca.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu au putut fi cu ea fizic la spital, familia și prietenii au susținut-o, iar printre cele mai importante din viața ei îi putem enumera pe părinții și pe iubitul vedetei.

Alexia Eram este una dintre cele mai urmărite tinere de pe Instagram, cunoscută în special pentru că este fiica jurnalistei Andreea Esca. Pe rețeaua de socializare amintită are peste 600.000 de urmăritori.

ADVERTISEMENT
Tags: