Life

Alexia Eram, anunț important pe Instagram, după ce s-a testat din nou de coronavirus

20.08.2020 | 15:54
Alexia Eram anunt important pe Instagram dupa ce sa testat din nou de coronavirus
ADVERTISEMENT

Alexia Eram este foarte activă pe rețelele de socializare, unde ține legătura cu admiratorii ei, cărora le spune chiar și cele mai personale lucruri.

După ce s-a testat de coronavirus împreună cu fratele ei, tânăra s-a filmat pe Instagram, unde a postat câteva clipuri în care apărea cu zâmbetul pe buze, semn că și de această dată testul a fost negativ, dar și că fratele ei este la fel de sănătos ca și ea.

ADVERTISEMENT

Fiica Andreei Esca și-a anunțat fanii că luni va susține examenul auto și că de această dată se va duce să-l dea, indiferent de rezultat.

Alexia Eram s-a testat de coronavirus, iar acum dă pentru permis

Cel mai probabil, unul dintre motivele pentru care s-a testat de COVID-19 este și faptul că urmează să se prezinte la DRPCIV, pentru a susține examenul auto. Alexia Eram amână momentul de ceva vreme, însă acum este mai hotărâtă ca oricând. „ Astăzi vreau să fac niște chestionare. Pentru că luni dau sala.

ADVERTISEMENT

Știu că v-am spus de atâtea săptămâni că merg să dau sala, problema este că n-au putut să-mi închidă dosarul pentru că mai aveam niște ore de condus și nu mă simt pregătită, adică nu mă simțeam pregătită să-l dau săptămâna trecută sau la începutul săptămânii acesteia, așa că o să-l dau luni, promit. Și vă spun ce am făcut, dacă l-am luat sau l-am picat. Dacă nu vă spun înseamnă că am picat. Glumesc, nu o să pic. Sper!”, a menționat Alexia Eram pe Instagram.

Familia Esca, lovită de coronavirus

Coronavirusul a dat târcoale familiei cântăreței, căci în săptămânile trecute atât mama ei cât și tatăl, Alexander Eram, au fost infectați cu virusul SARS-COV-2.

ADVERTISEMENT

Andreea a avut simptome ușoare, însă tatăl ei a fost o perioadă bună la terapie intensivă, fiind unul din pacienții care aveau nevoie de permanentă supraveghere medicală. Alexia a fost singura din familia prezentatoarei de la PRO TV care nu s-a infectat în acea perioadă.