Life

Alexia Eram, apariție fără inhibiții în spațiul public! Fiica Andreei Esca, din ce în ce mai atrăgătoare

21.12.2020 | 18:32
Alexia Eram aparitie fara inhibitii in spatiul public Fiica Andreei Esca din ce in ce mai atragatoare
ADVERTISEMENT

Alexia Eram are apariții din ce în ce mai provocatoare în mediul online! Fiica Andreei Esca a înregistrat un nou vlog special cu tematică de Crăciun, iar pentru promovarea acestuia a îmbrăcat o rochie care îi scoate în relief sânii.

Iubita lui Mario Fresh devine mai frumoasă și mai atrăgătoare parcă pe zi ce trece, iar cea mai recentă fotografie postată în spațiul public virtual i-a înnebunit pe toți!

ADVERTISEMENT

Tânăra influenceriță ține în mână niște cutii de cadouri verzi, culoare pe care o are și rochia extrem de sexy pe care o poartă în poza de pe Instagram (vezi fotografia mai jos).

Alexia Eram, tot mai sexy

Fiica prezentatoarei știrilor de la PRO TV are un succes din ce în ce mai mare în mediul online. Doar pe rețeaua de socializare amintită mai sus are deja peste 600.000 de urmăritori, iar numărul crește de la o zi la alta.

ADVERTISEMENT

Imaginea publicată de Alexia a strâns peste 12.000 de inimioare în ultimele ore, iar comentariile au curs încă din prima secundă.

„Ești o superbă, ca mama ta!?Sărbători fericite și vă așteptăm cu mare drag în vizită la NY???; You are gorgeous; Frumoasă și simpatică”, sunt câteva din comentariile scrise de fanii brunetei.

ADVERTISEMENT

Alexia a moștenit de la părinții ei spiritul antreprenorial, Alexandre Eram ocupându-se de firma Melkior, una din principalele surse de venit ale familiei Andreei Esca.

alexia eram
Alexia Eram, în cea mai sexy apariție pe Instagram

Fiica Andreei Esca are simț antreprenorial și creativitate cât carul

Alexia se implică și ea în afacere de ceva timp. În primăvara anului 2019 a lansat chiar un ruj, primul ei ruj, pe care l-a vândut cu 50 de lei.

ADVERTISEMENT

Tânăra are tot felul de idei când vine vorba despre produsele cosmetice de care se ocupă Andreea Esca și Alexandre Eram, iar rujul pe care l-a scos acum un an a fost gândit 100% de ea.

„Alexia a ales textura, culoarea, parfumul, modelul, ambalajul, designul, totul… Așa a apărut Matte Liquid Lipstick Alexia – un ruj lichid mat foarte rezistent, care nu migrează, care nu usucă buzele, care are o formulă excelentă”, au spus reprezentanții Melkior la lansarea lipstick-ului.

ADVERTISEMENT