Life

Alexia Eram ar putea fi geloasă! Bianca Comănici de la Puterea dragostei a pus ochii pe Mario Fresh: „Îmi place”

Alexia Eram ar putea fi geloasă pe Bianca Comănici! Fosta concurentă de la Puterea dragostei a mărturisit că a pus ochii pe Mario Fresh.
11.10.2021 | 13:37
Alexia Eram ar putea fi geloasa Bianca Comanici de la Puterea dragostei a pus ochii pe Mario Fresh Imi place
Bianca Comănici a pus ochii pe Mario Fresh
ADVERTISEMENT

Bianca Comănici de la Puterea dragostei a mărturisit că îl place pe Mario Fresh în cadrul unei emisiuni online. Declarațiile brunetei s-ar putea să nu îi pice tocmai bine Alexiei Eram, partenera cântărețului.

Bianca și Ștefan Ciuculescu au acceptat provocarea de a spune pe cine plac din showbiz, iar când s-a ajuns la Mario Fresh, fosta iubită a lui Livian Pop i-a luat pe toți prin surprindere.

ADVERTISEMENT

Cele două vedete de reality-show-uri au vizionat mai multe fotografii cu fete și băieți cunoscuți din lumea mondenă. Cel care i-a atras cel mai mult atenția Biancăi a fost Mario Fresh.

Bianca Comănici de la Puterea dragostei este topită după Mario Fresh

„O să îi dau un big smash. Îi prea fain. N-ai ce zice. Ș cum cântă. Îmi place rău. Mario e crush-ul meu sau eu sunt crush-ul lui. Nu are iubită, de-aia mi-am permis.

ADVERTISEMENT

Era crush-ul meu de când avea o melodie cu Velea”, a spus Bianca Comănici la Wownews.

Ștefan Ciuculescu l-a sfătuit pe artist să bage în seamă declarațiile făcute de Bibi, care nu s-a ferit în nicio secundă să fie sinceră, recunoscând că și-ar dori să aibă o relație cu el.

E adevărat că în ultima perioadă s-a zvonit că între Mario și Alexia lucrurile nu sunt tocmai roz, dar niciunul dintre cei doi nu a confirmat că s-ar fi despărțit.

ADVERTISEMENT

Alexia Eram a recunoscut că este o fire destul de geloasă

Dimpotrivă, Mario a fost prezent la ziua de naștere a iubitei sale, înlăturând astfel speculațiile despre situația dintre cei doi.

Alexia a vorbit în repetate rânduri despre povestea ei de iubire. Într-un interviu recent acordat pentru Kanal D, fiica Andreei Esca a recunoscut că este o persoană destul de geloasă.

ADVERTISEMENT

Nu îi place atunci când partenerului ei îi scriu fanele pe rețelele de socializare, însă încearcă să înțeleagă faptul că este un bărbat celebru și inevitabil vor apărea admiratoarele în urma lui.

Alexia a spus că ea este cea răsfățată în relația cu Mario și că nu ar putea ierta niciodată o infidelitate. Influencerița mai spunea că gelozia ei nu se duce într-o zonă extremă, căci nu îi controlează telefonul iubitului ei, dar uneori îi mai scapă câte un ochi și vede ce fel de conversații poartă acesta. Până acum nu a văzut nimic care să o îngrijoreze.

 

ADVERTISEMENT