Life

Alexia Eram, cadou fabulos pentru Mario Fresh, la întoarcerea din Dubai. Ce i-a cumpărat iubitului ei

01.04.2021 | 11:25
Alexia Eram cadou fabulos pentru Mario Fresh la intoarcerea din Dubai Ce ia cumparat iubitului ei
Alexia Eram, cadou fabulos pentru Mario Fresh, la întoarcerea din Dubai. Ce i-a cumpărat iubitului ei. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Alexia Eram s-a întors din Dubai, unde a fost plecată alături de mama ei, și nu a uitat de Mario Fresh, pe care l-a surprins cu un cadou fabulos. Iubitul ei s-a bucurat foarte mult și a ținut să le arate și fanilor din mediul online ce a primit. 

Cei doi tineri sunt împreună de ani buni și petrec mult timp împreună, dar asta nu înseamnă că artistului nu i-a fost dor de iubita lui, care s-a gândit să vină din „capitala luxului” cu un cadou adecvat, pe placul lui Mario.

ADVERTISEMENT

Andreea Esca și fiica ei s-au bucurat de o vacanță fabuloasă în Dubai, după cum au văzut și urmăritorii de pe rețelele sociale. Cele două au postat diverse fotografii din scurta escapadă pe care au avut-o, dar s-au distrat de minune.

Alexia Eram, cadou fabulos pentru Mario Fresh, la întoarcerea din Dubai. Ce i-a cumpărat iubitului ei

Alexia Eram și Andreea Esca s-au distrat în „capitala luxului”, unde au făcut fotografii cu peisaje spectaculoase și s-au delectat în cele mai luxoase locații. Fiica prezentatoarei de la Pro TV nu a uitat de cei dragi, cărora le-a luat diverse cadouri, mai ales de iubitul ei.

ADVERTISEMENT

Mario Fresh a primit o geacă, exact așa cum îi place lui, semn că Alexia este foarte atentă la preferințele iubitului ei și a vrut să-l surprindă.

Imediat ce a primit cadoul, cântărețul a postat un clip video pe InstaStory și le-a arătat urmăritorilor darul de la iubita lui, de care este mândru. „Alexia eram, ce haz ai. Merci”, a scris acesta.

ADVERTISEMENT
Mario Fresh, cadou inedit de la Alexia Eram
Mario Fresh, cadou inedit de la Alexia Eram. Sursa foto; Instagram

Alexia Eram și Marius Fresh se gândesc deja la un copil?

În urmă cu câteva luni, Alexia Eram și Mario Fresh au vorbit despre viitorul relației lor și au recunoscut că vor, la un moment dat, să aibă și un copil. În timp ce Alexia Eram vrea să aibă cel puțin 27 de ani atunci când va deveni mamă, Mario Fresh se gândește la o vârstă mai fragedă, având părinți tineri.

„Eu am niște părinți foarte tineri. Merg pe rețeta părinților mei. Sunt foarte deschiși. Da, mă văd un tată tânăr, poate pe la un 25, 26 de ani”, a declarat Mario Fresh, potrivit spynews.ro. „Și eu mă văd o mamă tânără, pe la 27, 28 de ani” a continuat Aleia Eram.

ADVERTISEMENT
Tags: