Life

Alexia Eram câștigă sume exorbitante! Câți bani încasează, lunar, fiica Andreei Esca?

Alexia Eram, fata celebrei Andreea Esca, pare să se transforme și ea într-o adevărată mașină de făcut bani, câștigurile sale ajungând de-a dreptul fabuloase.
01.06.2022 | 13:11
Alexia Eram castiga sume exorbitante Cati bani incaseaza lunar fiica Andreei Esca
Alexia Eram, furmoasa fiică a celebrei Andreea Esca, are venituri fabuloase ca influencer / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Alexia Eram, la doar 21 de ani, câștigă sume serioase de bani, mai mari chiar decât unii directori de companii multinaționale. Devenită influencer de succes pe rețelele de socializare, Alexia Eram colaborează cu branduri cunoscute și reușește, în acest fel, să obțină venituri uriașe lună de lună.

Câți bani câștigă Alexia Eram, fiica Andreei Esca?

Dacă salariul celebrei Andreea Esca este, deja, subiect de legendă, mai ales că, până acum, nimeni nu a putut spune o sumă exactă cu privire la veniturile obținute de la Pro TV de vedetă, Alexia Eram este ceva mai puțin misterioasă când vine vorba de banii pe care îi încasează lunar.

ADVERTISEMENT

“Nu contează câți bani am făcut până acum, contează să fii cu picioarele pe pământ, să știi cum să-i investești. Am o casă frumoasă, plătită din banii mei, îmi permit să merg în vacanțe, să mănânc la orice restaurant aș vrea, să petrec așa cum îmi doresc și să-mi cumpăr ce-mi doresc. Cam de trei ori pe an îmi doresc să merg în vacanță”, spunea fiica Andreei Esca într-un podcast.

FANATIK a aflat însă, în exclusivitate, cât câștigă, de fapt, Alexia Eram din munca pe care o prestează pe conturile ei de socializare. Iar rezultatele financiare ale fiicei știristei de la Pro TV sunt de-a dreptul fabuloase.

ADVERTISEMENT

Alexia Eram are o companie, Margot Production, înființată acum doi ani și care se ocupă cu activități de consultanță în domeniul relațiilor publice și al comunicării. Conform raportărilor făcute la ANAF, Alexia Eram a avut în 2021 o cifră de afaceri fabuloasă: peste 900.000 de lei, adică în jur de 180.000 de euro.

Alexia Eram, venituri lunare fabuloase

Firma deținută de Alexia Eram are un singur angajat: pe ea, fiica Andreei Esca având prevăzut și un salariu pentru sine. Dar, probabil, acesta este departe de profitul net obținut de companie în anul 2021, profit care a crescut de mai mult de două ori față de anul anterior.

ADVERTISEMENT

Astfel, conform bilanțului financiar declarat și consultat de FANATIK, Alexia Eram a obținut un profit de aproape jumătate de milion de lei, adică în jur de 100.000 de euro. Iar asta înseamnă că, lună de lună, Alexia Eram se poate lăuda cu venituri care depășesc 8.000 de euro.

Cum veniturile obținute ca profit din firmă sunt completate și de salariul pe care și-l oferă, Alexia Eram se poate lăuda că obține câștiguri mai mari decât mulți directori din companiile multinaționale.

ADVERTISEMENT

E adevărat, Alexia Eram este una dintre cele mai căutate persoane din lumea influencerilor, iar reclamele la diverse firme și produse pe care le face pe conturile ei de socializare apar, zi de zi, și obțin reacții nenumărate din partea celor care o urmăresc pe frumoasa fiică a Andreei Esca.

Alexia Eram, câștiguri mult superioare iubitului ei, Mario Fresh

Dacă Alexia Eram se poate lăuda cu profituri care ajung la 100.000 de euro, iubitul ei, Mario Fresh, are o situație financiară mult mai slabă. Mai exact, Mario Gălățanu pe numele lui adevărat, deține firma Mario Fresh Music, iar în 2021 a avut o cifră de afaceri de aproape 240.000 de lei.

Compania lui Mario Fresh, care se ocupă cu activități de interpretare artistică și spectacole, a fost, cel mai probabil, afectată și de pandemia de coronavirus, iar concertele pe care a putut să le susțină nu au fost atât de multe pe cât și-ar fi dorit. Cu toate acestea, Mario a obținut un profit net de aproape 130.000 de lei, adică aproximativ 26.000 de euro, în scădere simțitoare față de 2020 și departe de cel mai bun an al artistului, 2019.

În altă ordine de idei, relația dintre Alexia Eram și Mario Fresh pare să fie mai bună ca niciodată după ce, de curând, la sugestia Andreei Esca, cei doi s-au mutat temporat în Dubai, într-un apartament plătit de vedeta Pro TV. Conform informațiilor apărute până acum, motivul pentru care cei doi îndrăgostiți și-au petrecut ultima perioadă în pitorescul Dubai este legat de îngrijorarea Andreei Esca cu privire la războiul din Ucraina.

ADVERTISEMENT