Life

Alexia Eram, dezvăluiri despre greutatea numelui ei. Cum este să fie fata Andreei Esca

Alexia Eram a făcut dezvăluiri despre greutatea numelui ei și a vorbit despre cum este să fie fiica celei mai îndrăgite prezentatoare de știri din România.
29.06.2021 | 11:11
Alexia Eram dezvaluiri despre greutatea numelui ei Cum este sa fie fata Andreei Esca
Alexia Eram, dezvăluiri despre greutatea numelui ei. Cum este să fie fata Andreei Esca. Sursa foto: stildevedeta.ro
ADVERTISEMENT

Alexia Eram a făcut dezvăluiri despre ce înseamnă să fie fiica celei mai cunoscute și apreciate prezentatoare de știri din România. Tânăra a încercat mereu să fie o fire independentă, însă este conștientă că oamenii o asociază cu mama ei atunci când îi aud numele.

Iubita lui Mario Fresh spune că este foarte atentă la ceea ce postează în mediul online, dat fiind faptul că este fiica unei persoane atât de cunoscută pe micile ecrane.

ADVERTISEMENT

Alexia Eram, dezvăluiri despre greutatea numelui ei. Cum este să fie fata Andreei Esca

Alexia Eram este conștientă de greutatea numelui ei și de faptul că oamenii o asociază cu Andreea Esca, chiar dacă ea s-a remarcat prin intermediul propriilor proiecte.

Tânăra a spus că are întotdeauna grijă la postările de pe rețelele sociale din moment ce mama ei a fost întotdeauna asociată cu lucruri pozitive și nu ar vrea să-i păteze imaginea.

ADVERTISEMENT

„Ca fiica Andreei Esca… umm, pe de o parte este un lucru bun, pentru că m-a ajutat în ce fac eu acum. Nu știu dacă aș fi ajuns atât de departe dacă nu aș fi fost fiica Andreei Esca.

Dar, pe de o parte știu că, dacă nu aș fi muncit și nu aș fi făcut real ceva interesant, chiar dacă aș fi fost fiica Andreei Esca, oamenii nu erau obligați să-mi urmărească activitatea.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, da, e super greu, pentru că tot timpul o să fiu fiica Andreei Esca, orice aș face. Poate nu neapărat generația asta, dar celelalte generații mă asociază doar cu fiica Andreei Esca. Trebuie să am grijă la tot ce fac, pentru că știți că mama are o imagine super curată. 

Încerc să am grijă la tot ce fac, la toate pozele pe care le postez, tot conținutul meu din social media. Nu pot să fiu la fel de liberă cum sunt alți creatori de conținut. Oricum nu aș fi făcut mari chestii.

ADVERTISEMENT

Pur și simplu trebuie să am grijă la ce postez și cum vorbesc pentru că știi cum se preia orice [declarație] și mama până acum nu prea a avut nimic în presă așa mai negativ, să zicem”, a declarat Alexia Eram în cadrul podcastului Laurei Giurcanu.

Alexia Eram și Mario Fresh vor face pasul cel mare?

Alexia Eram și Mario Fresh formează un cuplu de mulți ani, iar fanii s-au întrebat de multe ori dacă cei doi au de gând să ajungă în fața altarului.

Cântărețul spunea, la un moment dat, că i-ar plăcea să facă pasul acesta la o vârstă fragedă, din moment ce părinții lui erau foarte tineri atunci când el s-a născut.

Cei doi încă nu au vorbit pe îndelete despre acest eveniment în viitor, dar Mario Fresh este pregătit să-și ceară iubita în căsătorie atunci când va veni momentul.

Alexia Eram este foarte apreciată de fani în mediul online și ține zilnic legătura cu ei pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT