Life

Alexia Eram, dispusă să facă pace cu Antonia? Ce spune fiica Andreei Esca despre cântăreață

11.01.2021 | 23:59
Alexia Eram dispusa sa faca pace cu Antonia Ce spune fiica Andreei Esca despre cantareata
Alexia Eram, dispusă să facă pace cu Antonia? Ce spune fiica Andreei Esca despre cântăreață. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Alexia Eram pare că fie dispusă să facă pace cu Antonia după ce în urmă cu câteva luni au fost în centrul unui scandal care i-a avut protagoniști și pe iubiții lor. Fiica celebrei prezentatoare Andreea Esca pune, așadar, capăt războiului cu partenera lui Alex Velea? 

Tânăra de 20 de ani a făcut o dezvăluire neașteptată despre frumoasa cântăreață chiar în direct, în cadrul unei emisiuni TV. Întrebată care este părerea pe care o are despre brunetă, iubita lui Mario Fresh a ezitat inițial, însă într-un final și-a luat inima în dinți.

ADVERTISEMENT

„Suspectată” mult timp ca fiind motivul rupturii lui Mario Fresh de casa de producție a lui Alex Velea, Alexia Eram a lăsat să se înțeleagă că versiunea sa de poveste este cu totul alta. Potrivit spynews.ro, tânăra consideră că Antonia este o femeie „frumoasă”.

Alexia Eram și Antonia, la un pas de împăcare? Ce spune fiica Andreei Esca

Fashion editorul de la „A list magazine” și cântăreața au ajuns să nu se mai suporte în urmă cu câteva luni bune, motiv pentru care Alex Velea i-a interzis lui Mario Fresh să-și mai aducă iubita la studioul de înregistrare. Și de aici scandalul a luat proporții, dezvăluirea fiind făcută de unul dintre rivalii artiștilor, nimeni altul decât Abi Talent.

ADVERTISEMENT

„Se pare că la GoldenBoy sunt niște probleme… Se pare că Antonia nu o suportă pe Alexia Eram, nevasta lui Mario Fresh. Așa că Antonia l-a pus pe Alex Velea să-i interzică lui Mario să o mai aducă pe Alexia la studio.

Urât… Deoarece domnul Fresh s-a supărat pe domnul Velea pentru aceste afirmații, GoldenBoy s-au certat toți între ei. Nu mă întrebați de unde știu, am visat aseară. 

ADVERTISEMENT

Și în cazul în care credeți că sunt doar speculații, Velea și Mario s-au scos de la follow. Ți-am zis eu, Mario. Îmi place să fac oamenii să se certe între ei”, a dezvăluit Abi Talent pe rețelele de socializare în vara lui 2020.

Antonia a fost prima care a lansat atacuri la adresa iubitei lui Mario Fresh, indirect, dar și cea care a adus în discuție scandalul dintre iubitul ei și cei doi tineri. Frumoasa cântăreața a precizat că băieții pe care i-a primit în casa sa în urmă cu ani buni „au uitat de unde au plecat”.

ADVERTISEMENT

În plus, artista a ținut să mai sublinieze faptul că Mario Fresh și Lino Golden nu au avut „educație, bunătate, respect, dar mai ales modestie”. În aceeași notă, iubita lui Alex Velea a punctat faptul că băieții au devenit aroganți, de aici până la scandal fiind numai un pas.

„Nu pot să spun că ne-am certat, dar da, de ceva timp ne-am separat. Am început să avem păreri diferite, să facem muzică diferită, etc…Când nu mai rezonezi cu cineva mai bine cauți o variantă de mijloc.

Îi mulțumesc foarte mult pentru tot ce a făcut pentru mine, fără el nu eram aici. Poate pe viitor o să mai auziți materiale cu el”, a mărturisit Mario Fresh în mediul online, referindu-se la relația avută cu Alex Velea.

ADVERTISEMENT